Akgül, Şahin'i vuracak mı?

Zerda geçtiğimiz hafta öyle bir yerde kaldı ki, bu akşam da birinciliği garantiledi. Akgül bağ evinde Şahin ve Zerda'yı başbaşa yakalamış, cebinden silahını çıkarıp ikilinin şömine önündeki romantizmine turp sıkmak üzereydi ki bölüm bitti

Haberin Devamı

Zerda geçtiğimiz hafta öyle bir yerde kaldı ki, bu akşam da birinciliği garantiledi. Akgül bağ evinde Şahin ve Zerda'yı başbaşa yakalamış, cebinden silahını çıkarıp ikilinin şömine önündeki romantizmine turp sıkmak üzereydi ki bölüm bitti. Şimdi Akgül'ün Şahin'i vurup vurmayacağını merak eden herkes bu akşam atv başına toplanacak (atv, 20.30). Tanıtımlarda gördüğümüz kadarıyla, Şahin sesi duyup kapının önüne çıkıyor, sağ tarafına döndüğünde de Akgül'ün doğrulttuğu silahla yüzyüze geliyor. Peki sonra ne olacak? Ben silahın ateş alacağını söyleyeyim ama siz de esas oğlanın filmin ortasında ölmeyeceği kuralını unutmayın! Merak dozu bu kadar yüksek olunca gecenin en çok izlenecek programı olacağını söylemek hiç de zor değil! Zerda'nın bu akşamki rakibi ise Bir Yıldız Tutuldu (Star, 20.45). Petek Dinçöz'ün dizisi her bölümüyle zirveyi zorluyor bakalım bu akşam tekrarıyla Zerda karşısında ne yapacak?..

BBG bu gece
Biri Bizi Gözetliyor değil sözünü ettiğim, Bir Başka Gece... TRT için bugün sanki cuma! Hem Koçum Benim (TRT 1 20.45) hem de Bir Başka Gece (TRT 1 21.45) cuma yerine bu akşam yayınlanıyor. Ancak bunun geçerli bir sebebi var. Yarın, Türkiye'de televizyonun yayına başlamasının 35. yılı ve TRT ekranında bunun kutlamaları olacak. Koçum Benim ve Bir Başka Gece o yüzden bu akşam. BBG'nin konuklan ise Müslüm Gürses ve Gülşen.

Aynı saatte üç dizi
Zerda'da büyük heyecan yaşanırken 22.00 kuşağı ise üç dizinin rekabetine sahne olacak. Hürrem Sultan (Star 22.00); Kanal D'nin ve atv'nin çok izlenen dizileri Kınalı Kar (Kanal D 22.00) ve Ekmek Teknesi'nin (atv 21.45) tekrarıyla mücadele edecek. Gülben Ergen'in dizisinde Mahidevran, Kanuni için kız arıyor ve hamamda gördüğü Gülfem'i beğeniyor. Yasemin Kozanoğlu, Gülfem rolüyle bu bölümden itibaren diziye katlıyor.

Zapping
* Her cuma olduğu gibi üç silahşörler yine birbirine rakip. Reha Muhtar Ateş Hattı'yla (Star 23.10), Uğur Dündar Arena'yla (Kanal D 23.00), Ali Kırca Siyaset Meydanı'yla (atv 23.00) ekranda olacak.

* Cüneyt Özdemir 5N 1K'da bu kez Eskişehir'i anlatıyor. Anadolu'nun ortasında bir Avrupa kenti diyerek (CNN TÜRK, 20.00)

* Galatasaray-Bartel maçı vardı Show TV'de son anda yayından kalkti. Yerine de Gol Kralı kondu. Revivo kalmadı Kemal Sunal verelim (Show TV, 20.15)

Gözüme batanlar
Osmantan Erkır'ın sunduğu yarışma programı Koltuk ekrana 'muhteşem' döndü. İlk bölümünde Muhteşem adlı bir icra memuru yarıştı. Muhteşem Bey, neredeyse koltuğa bile haciz koyacaktı, tam 92 milyar kazandı.

Tavsiye
Basketbol sevenler için de bu akşam iyi. Avrupa liginde Ülker'in Bologna'yla oynayacağı maç canlı olarak yayınlanacak(tv8, 21.30)

DİĞER YENİ YAZILAR