Gülben, Avşar Kızı'nın konuğu

Gülben Ergen ve Hülya Avşar, ilk kez Kanal D ekranlarında canlı yayında buluşuyor. Televizyon dünyası böyledir işte, birbirleri hakkında demediklerini bırakmayan Avşar ve Gülben nasıl iltifat edecek acaba birbirlerine?

Haberin Devamı

Hafta içinde Star'ın ne zaman reytinglere gireceğini sormuştuk ki yanıt gecikmeden geldi. Star perşembe akşamından itibaren yeniden AGB listelerine yer almaya başladı ve prime time izlenme payında TGRT'nin gerisinde kalarak beşinci oldu. Star'ın ilk 100'deki ilk programı 34'üncü sıradaki ana haber bülteni. Bakalım bu akşam ki Arto Show (23.10) ilk 50'ye girecek mi? Çünkü aynı saatte ekranda o kadar iddialı programlar var ki.

Gülben Ergen ve Hülya Avşar, ilk kez Kanal D ekranlarında canlı yayında buluşuyor. Televizyon dünyası böyledir işte, birbirleri hakkında demediklerini bırakmayan Avşar ve Gülben nasıl iltifat edecek acaba birbirlerine? Hülya Avşar Show'un diğer konuğu da Meltem Cumbul (23.00). Maraton Cumartesi yine yok. Yani Acun Firarda yine erken saatte yayınlanacak ve Hülya Avşar Show'un rakibi olacak. Biliyorsunuz geçtiğimiz hafta Acun, Hülya Avşar Show u geçmeyi başarmıştı. Bu gece de kendisini Maldivler'de izleyeceğiz (Show TV, 23.15). Tabii tüm bu programlar bir kenara, Türkstar'la (Kanal D, 19.50), Sevda Masalı (Show TV, 20.30) bir kenara... Türkstar'da elemeler devam ederken, Sevda Masalı'na Türkiye'nin ilk gelin ve damatı Atilla-Şebnem Arslan konuk olacak. Akademi Türkiye'yi de hatırlatmakta fayda var (atv, 19.50).

Zapping
* Açı programında Da Vinci'nin Şifresi adlı kitapla başlayan, Hz. İsa'nın son 12 saatini anlatan, Mel Gibson'ın yönettiği İsa'nın Çilesi ile doruğa çıkan Hıristiyan-Yahudi mücadelesi ele alınacak (Samanyolu, 00.30).

Gözüme batanlar
Show Gecesi, TRT'nin en iddialı konuklarının yer aldığı eğlence programıydı. Ancak Emel Müftüoğlu'nun programı yayından kaldırıldı. Bu kadar düşük bütçeli, iyi konuklu programı TRT bir daha yapsın da görelim.

DİĞER YENİ YAZILAR