Popstar her yerde...

Artık dizilerin gündeminde de Popstar var! Son olarak Hayat Bilgisi de el attı konuya, ama kendi kanalı Show TV'deki Popstar'ın değil, Kanal D'nin Türkstar'ının jürisini taklit ettiler

Haberin Devamı

Artık dizilerin gündeminde de Popstar var! Son olarak Hayat Bilgisi de el attı konuya, ama kendi kanalı Show TV'deki Popstar'ın değil, Kanal D'nin Türkstar'ının jürisini taklit ettiler. Demek ki jüri yarışlarında hâlâ Armağan-Ahmet San-Zerrin Özer-Ercan Saatçi dörtlüsünün İbrahim Tatlıses-Seyfi Dursunoğlu-Deniz Seki-Garo Mafyan'a karşı açık ara bir üstünlüğü var. Bunu Hayat Bilgisi de söylüyor. Dizinin bu akşam tekrarı yayınlanacak (Show TV, 20.30). Geçtiğimiz pazartesi tüm izleyicide Kınalı Kar (Kanal D, 21.20), AB grubunda Kurşun Yarası (atv, 21.30) en çok izlenen program olmuştu, bu dizilerin hemen ardında ise Ekmek Teknesi (atv, 19.50) yer aldı. Bu üç dizi de bu akşam yeni bölümleriyle ekrana gelecek ve yine birincilik için mücadele edecekler. Kınalı Kar'da bu hafta merakla beklenen Bey ve Hanım'in düğünü gerçekleşecek. Ekmek Teknesi'nde ise Nusret babanın kesin emriyle Cengiz ve Kirli'ye boykot uygulanacak, onlarla kimse konuşmayacak. Gecenin bir diğer dizisi Tatlı Hayat'ta ise İhsan rekor kırma sevdasına düşecek. (Show TV, 22.00)

Zapping
* Gece yarısı yayınlanan Oscar törenini kaçırdıysanız üzülmeyin. Bu gece tekrarı var. Mirgün Cabas ve Banu Güven'in sunduğu töreni Tuğrul Eryılmaz, Cengiz Abazoğlu, Sevin Okyay ve Mehmet Açar yorumlayacak (NTV, 22.05)

DİĞER YENİ YAZILAR