Çakar Telegol'de

Bu akşamın en ilginç programlarından biri Telegol olacak. Ancak bu kez Telegol. herhangi bir kulüp başkanını ya da açıklamalarıyla ortalığı karıştıracak bir futbol adamını değil, kendi yorumcusunu konuk edecek

Haberin Devamı

Bu akşamın en ilginç programlarından biri Telegol olacak. Ancak bu kez Telegol. herhangi bir kulüp başkanını ya da açıklamalarıyla ortalığı karıştıracak bir futbol adamını değil, kendi yorumcusunu konuk edecek. Hafta içinde saldırıya uğrayan Ahmet Çakar bu akşam Telegol'de hain saldırıyı anlatacak. Saldırı nasıl gerçekleşti, bu saldırının arkasında kimler var, Çakar konuyla ilgili neler söyleyecek? Çakar'ın açıklamaları kadar canlı yayına nasıl geleceği de merak konusu. Hatırlarsanız yıllar önce Hıncal Uluç vurulduktan sonra Erman Toroğlu'yla birlikte yaptığı Kale Arkası programına haftalarca ayağı alçıda katılmıştı. Çakar'ı da aynı şekilde izleyeceğiz. Telegol her zamankinin aksine bir saat erken yayınlanacak (Star, 22.50).

Bugün merakla izleyeceğimiz bir diğer isim Deniz Akkaya olacak. Başka Yerde Yok'tan sonra Şarkılar Seni Söyler adlı dizide rol alan Akkaya, yeniden stüdyoya dönüyor ve Durul Bazan'la birlikte Pazar Eğlence Zamanı adlı programı sunmaya başlıyor. TRT'nin klasik Pazar eğlencesi tarzındaki programın ilk konukları Neredesin Firuze'nin oyuncuları Özcan Deniz, Janset ve Ruhi Sarı olacak (TRT 1, 15.40).

24 bitiyor
24'te iki hafta önce yayınlanan 5.00-06.00 saatlerinde başkan görevden alınmıştı. Dizinin tanıtımlarında ise 6.00-07.00 saatleri arasında Başkan'ın Türkiye Başbakanıyla görüştüğü sahneler vardı. Haliyle acaba Başkan bir dolap çevirip yeniden mi koltuğa oturdu dedik, CNBC-e'nin tanıtımlarla dizinin heyecanını kaçırdığını söyledik. Geçen hafta yayınlanan 6.00-07.00 bölümünde olayın iç yüzünü öğrendik. Başkan göreve gelmemiş, kamuoyuna görevden alındığı açıklanmadığı için Türkiye Başbakanı'yla başkanmış gibi konuşmuştu. Yani CNBC-e'nin dizinin heyecanını falan kaçırdığı yok, bu gece yayınlanacak son bölümde Başkan Palmer'ın koltuğuna dönüp dönmeyeceğini öğreneceğiz (CNBC-e, 22.00).

DİĞER YENİ YAZILAR