UEFA gecesi

Perşembe dizi gecesiydi ama bugün özel bir gün ve kimsenin gözü dizi görecek durumda değil...

Haberin Devamı

Perşembe dizi gecesiydi ama bugün özel bir gün ve kimsenin gözü dizi görecek durumda değil... UEFA Kupası'nda mücadele eden dört takımımız bugün üçüncü tur ilk maçlarına çıkacaklar. Ekrandaki UEFA fırtınası ilk olarak 19.00'da TRT1'de Gaziantepspor-Roma maçıyla başlayacak. Ardından sahneye Gençlerbirliği ve Galatasaray çıkıyor. Parma-Gençlerbirliği Kanal D'de, Galatasaray-Villareal Show TV'de aynı saatte başlayacak. Her iki maçın da başlama saati 20.30. Gecenin son maçı da Kanal D'de. Valencia-Beşiktaş maçı 22.30'dan itibaren canlı yayınlanacak. Bu kadar önemli maç arasında olan Kurtlar Vadisi'yle (Show TV, 22.30) Bir İstanbul Masalına (atv, 21.30) olacak. Gecenin diğer dizisi Zerda (atv, 19.50) maçlar nedeniyle tekrar bölümüyle ekrana gelirken Kurtlar Vadisi'yle Bir İstanbul Masalı'nın yeni bölümleri yayınlanacak. Her ne kadar çok izlenseler de Galatasaray ve Beşiktaş maçlarının karşısında bu dizilerin şansı yok. Bu nedenle son dakikada tekrarlan bile girebilir. Malum geçtiğimiz hafta Alacakaranlık'ın hafta boyunca yeni bölümü yayınlanacağı tanıtımlarla duyurulmuş ancak son anda tekrarı yayınlanmıştı. Gerçi maç nedeniyle dizileri izleyemedim diye üzülmeyin, nasıl olsa tekrarları yayınlanacaktır...

Zapping
Basın Odası'nda Mehmet Barlas, Fehmi Koru, Tarhan Erdem ve Mustafa Balbay yaklaşan yerel seçimleri değerlendiriyorlar (NTV, 21.05).

Kim Haklı da spor medyası tartışılıyor (atv, 23.10). Bu arada Ahmet Çakar a geçmiş olsun diyoruz. Üstelik son haftalarda, kanal yönetiminin değişmesinden mi nedir bilinmez eleştiri dozunu iyice hafifletmişti.

Osmantan Erkır bir yandan Popstar peşinde koşuyor diğer yandan Türkiye'yi yarıştırıyor. Bilgi yarışması meraklıları ekran başına (TRT1, 22.10).

Gözüme batanlar
Star'daki Bayern München-Real Madrid maçı arasında bilin bakalım neyin eksikliğini 'hissettik'. Tabii ki Cem Uzan ve Genç Parti! Star'da Cem Uzan'sız ilk Şampiyonlar Ligi maçıydı bu!...

DİĞER YENİ YAZILAR