Havuç'la yeniden

Cem Davran'la Hande Ataizi yakın geçmişin ayrılmaz ikiliydi. Çok izlenen Ruhsar dizisininin ardından, Sevda Demirel'in tokadıyla hafızalara kazınan İki Kere Kiki adlı bir şov programı da yapmışlardı

Haberin Devamı

Cem Davran'la Hande Ataizi yakın geçmişin ayrılmaz ikiliydi. Çok izlenen Ruhsar dizisininin ardından, Sevda Demirel'in tokadıyla hafızalara kazınan İki Kere Kiki adlı bir şov programı da yapmışlardı. Daha sonra araları açılan ikiliyi kader bu kez atv ekranlarında buluşturdu. Aynı dizide değiller ama peşpeşe ekrana geliyor. Önce Patron Kim'de Cem Davran (atv, 19.50), ardından Melekler Adası'nda Hande Ataizi (atv, 21.30). Ama gecenin en önemli gelişmesi Çocuklar Duymasın'ın haftalar sonra yeni bölümüyle ekrana gelecek olması. TMSF'nin el koymasından sonra yeni yönetimle anlaşan Birol Güven, dizinin yeni bölümünü kanala vermeyi kabul etti. Dizinin bu gece yayınlanacak yeni bölümünde Haluk'un babası Mustafa Bey oğlunu denetlemek için eve geliyor (Star, 20.10). Bu gece Show'un dizilerinin Gurbet Kadını ve Kasırga İnsanları; Kanal D'nin dizisinin ise Sultan Makamı olduğunu da belirteyim.

Zapping
* Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bu gece CNN Türk'ün canlı yayınında. Başbakan'la Özel adlı programda Erdoğan adayları ve seçim stratejilerini anlatacak (20.15).

* Şampiyonlar Ligi maçları Star'da sürüyor. Bayern Münih-Real Madrid maçı canlı (21.45); Sparta Prag-Milan maçı banttan ekrana geliyor (23.45).

DİĞER YENİ YAZILAR