Passaparola ekranda

Metin Uca, atv'de Büyüklere Masallar a başlarken, "Uca'nın izleyici gözünde kredisinin fazla olduğunu, ancak bunun üzerine bir şeyler katması gerektiğini" yazmıştım

Haberin Devamı

Metin Uca, atv'de Büyüklere Masallar'a başlarken, "Uca'nın izleyici gözünde kredisinin fazla olduğunu, ancak bunun üzerine bir şeyler katması gerektiğini" yazmıştım. Gerçekten de o krediyle ilk haftalarda Beyaz Show'u geçti, reytinglerde ilk beşin içinde yer aldı. Ancak kredi dediğiniz şey çabuk biter. Büyüklere Masallar son haftalarda büyük bir düşüş içinde, ilk 20'nin içine giremiyor. Cuma günkü son programı tüm izleyicide 48'inci, AB grubunda 24'üncü oldu... Metin Uca yıllarca sabah haberlerinde yaptığı başarılı programcılığı, Passaparola'daki başarısını neredeyse tehlikeye atacaktı ki, imdadına yeniden Passaparola yetişti. Geçtiğimiz yılın en başarılı programı Passaparola bu sezon ekrandan uzak kalmıştı. Yarışma için uzun süredir kanallarla yapılan görüşmeler, Uca'nın Star'la olan sözleşmesi nihayet çözümlendi ve sevilen yarışma bu geceden itibaren yeniden başlıyor. Passaparola haftanın dört günü haber öncesinde Show TV'de yayınlanacak. Geçtiğimiz yıl yanında Ece Erken'i izlediğimiz Metin Uca bu yıl yarışmayı tek başına sunacak. Serdar Ortaç ise tüm başarısına rağmen yerini Metin Uca'ya kaptırmaktan kurtulamadı. Serdar Ortaç'la Hep Beraber Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri yayınlanmaya devam edecek. Passaparola ekrana yeniden dönmesi sevindirici. Hem eğlenceli bir yarışmaya yeniden kavuştuk, hem de öğreten değil eğlendiren Metin Uca'yı yeniden izleme fırsatımız doğdu... (Show TV, 18.00).

Zapping
Seçim Taksi'de ünlüler taksiyle şehirleri gezmeye devam ediyor. Bu gece Gani Müjde'yi Antalya'da izleyeceğiz. (NTV, 22.05)

Televole, bu gece Pazar Keyfi'nin izinden gidecek mi? Türkstar'ı karalayıp, Popstar'ı yüceltecek mi? (Show TV, 23.30)

DİĞER YENİ YAZILAR