Metin mi, Beyaz mı?

Metin Uca geçtiğimiz hafta Büyüklere Masallar'ın ilk bölümüyle Beyaz'ı geçmeyi başardı. Metin'in performansına hiçbir itirazım yok ama programla ve konulara yaklaşımıyla ilgili eleştirilerimi hem yazdım hem de bizzat Metin'in kendisine söyledim

Haberin Devamı

Metin Uca geçtiğimiz hafta Büyüklere Masallar'ın ilk bölümüyle Beyaz'ı geçmeyi başardı. Metin'in performansına hiçbir itirazım yok ama programla ve konulara yaklaşımıyla ilgili eleştirilerimi hem yazdım hem de bizzat Metin'in kendisine söyledim. Med Yapım'la ilgili gelen "Hem Popstar'ı yapıyorlar hem de diğer programda bunu eleştirip günah çıkartıyorlar" eleştirisine ise zerre kadar katılmıyorum. Med Yapım ticari bir kuruluştur ve para kazanmak için her türlü programı yapmasından daha doğal bir şey yoktur. Metin Uca, ikinci programın ilkinden daha iddialı olduğunu söyledi. Bir defa konukları Hülya Avşar'la Kenan Işık. Sonra 10 trilyonluk büyük yılbaşı ikramiyesinden hareketle, şans oyunlarını, para ve şöhreti ele alacak. 78 yılında büyük ödülü kazanan talihlinin dramatik hikayesiyle de habercileri kıskandıracak (atv, 23.10). Aynı saatlerde Beyaz ise birbirinden komik karakterleriyle kahkahalar attıracak. B-yaz'ın artık klasikleşen şovunun konuklan ise Kubat ve Gamze Özçelik (Kanal D, 23.00).

Karahanlı'nın işi zor
Üçüncü bölümüyle finalistine 110 milyar kazandıran Trilyon Avı, AB grubunda birinciliği almıştı. Zafer Ergin'in sunduğu yarışmanın bu birinciliğinden çok, bu gece ne yapacağı daha önemli. Çünkü çarşamba akşamı Trilyon Avı'nın karşısında Kanal D'nin Yıldızlar Sınıfı Yıl Sonu Gösterisi vardı. Yani Kanal D, reyting almayacağını bilerek böyle bir programı yayınladı. Bu unsuru da unutmamak lazım. Kanalların kimi zaman reytingi unutup, toplum yararına bu tür şeyleri yapması önemli. Böyle bir gecede birinci olan Trilyon Avı'nın o yüzden bu gece ne yapacağı önemli (atv, 21.30). Karşısında bu kez Lise Defteri (Kanal D, 21.20), İbo Show (Show TV, 22.00) gibi iddialı yapımlar var. Ancak ben yine de Trilyon Avı'nın ekranda iyi iş yapacağına inanıyorum. Bu gece de yarışmacılar büyük ödül için yarışacaklar.



Zapping
* İskele Sancak bu gece dokunulmazlıklara dokunuyor. Ahmet Hakan, İktidar ve muhalefet milletvekilleri ve hukukçularla dokunulmazlığı tartışıyor (Kanal 7, 23.45).

* Show Gecesi'nde sevgililerin düeti var. Emel Müftüoğlu, Davut Güloğlu yla birlikte sanat müziği söyleyecek. Diğer konuklar Ebru Cündübeyoğlu ve Ayhan Alptekin (TRT 1, 21.30).



Gözüme batanlar
Power FM'den Number One'a transfer olan Cem Ceminay, yeni radyosunda da yine zirvede. Sabah kuşağının en çok dinlenen ismi olan Cem Ceminay ve Matmezel'e dün sabah konuk oldum. Matmazel muhteşemdi; Cem Ceminay ise her zamanki gibi eğlenceli. Bu ikili uykunuzu açmak için birebir...



Tavsiye
Gizli Dosyalar, fanatik bir izleyici kitlesine sahip. Dizide bu hafta da gerileceksiniz (TGRT 00.00)

DİĞER YENİ YAZILAR