Ortaç tek kaldı!

Serdar Ortaç'la Hep Beraber, hafta sonu başladığında pek kimsenin dikkatini çekmemişti. Dikkatini çekmediği gibi reytinglerde de bir başansını görememiştik

Haberin Devamı

Serdar Ortaç'la Hep Beraber, hafta sonu başladığında pek kimsenin dikkatini çekmemişti. Dikkatini çekmediği gibi reytinglerde de bir başansını görememiştik. Ta ki Ramazarila birlikte haber öncesinde her gün yayınlanmaya başlayıncaya kadar. Serdar Ortaç bir ay boyunca öyle bir başarı elde etti ki, karşısında Mehmet Ali Erbil gibi bir reyting ustası şovmen olmasına rağmen reytinglerde Erbil'le kafa kafaya yarıştı. Sonunda da ekrandaki yeri vazgeçilmez oldu. Show TV haber öncesine güçlü bir program arayışındaydı. Bunun için de uzun süredir Passaparola'y'a dirsek teması halindeydi. Star'dan ayrılan Passaparola'yı alarak haber öncesinde yayınlamak için çok uğraştılar. Bu çabalan da sona ermiş değil ama bu arada Serdar Ortaç'la da sorunu halletmiş oldular. Serdar Ortaç'la Hep Beraber Ramazan sonrasında da haber öncesinde yayınlanmaya devam ediyor. Üstelik şu aralar karşısında Mehmet Ali Erbil de yok. Erbil'in Şansa Dansa'sı 15 Aralık'tan sonra yeniden ekranda olacak. Ve görünen o ki, Şansa Dansa ve Hep Beraber bu yıl haber öncesinin en iddialı programları olmaya devam edecekler... Serdar Ortaç'ın bu akşamki konukları Ebru Şimşek, Doktor Bilal, Latif Doğan ve Fidayda. (ShowTV, 18.00)

Yedi dizi
Tatlı Hayat'ın ilk 10'a girmekte zorlanması başarısız bir dizi olduğunu mu gösterir? Hiç de değil. Dizinin başarısı ve oyunculukları üzerine defalarca yazdım ancak dizi öyle bir akşam da yayınlanıyor ki, geçmişteki birinciliklerini elbette aramak zorunda. Kanal D'de Gelin, Sultan Makamı; Show TV'de Kurtlar Vadisi, Tatlı Hayat; atv'de Zerda, Bir İstanbul Masalı ve TRT 1'de Günahım Neydi Allahım'la bu akşam tam yedi yerli dizi var ekranda. Kimi izlesek aklımız diğerinde kalacak yani...



Zapping
* 32. Gün kameraları Meclis'in yasaklı mekanlarına giriyor. Meclis'in biraz magazini biraz ciddi haberleriyle 32. Gün bu akşam izlenmeye değer (CNN TÜRK, 23.05)

* Gecenin diğer haber programı Kadir Çelik'ten. Objektif, AB, Türkiye'nin tam üyeliği konusunda samimi mi sorununa yanıt arıyor (Star, 22.15)



Gözüme batanlar
Belli ki Popstar'ın birincisi kadar elenenleri de şöhret basamaklarını tırmananacak. Geçen haftanın elenen ismi, Armağan'ı gözyaşlarına boğan Evren Mevlana'nın hafta boyunca çıkmadığı program kalmadı. Bu sabah da Hülya Aydın'ın konuğu (tv8, 10.15)



Tavsiye
Yaşanan terör olayları sonrasında Arena, "Neden biz, neden İstanbul" sorusuna yanıt arıyor. Hatırlarsanız bu soruyu ilk gün Vatan sormuştu! (Kanal D, 23.00)

DİĞER YENİ YAZILAR