Diziler maç kurbanı

Star reytinglerde hala gözükmüyor ama Çocuklar Duymasın ve Şampiyonlar Ligi'nin etkisi raporlarda kendini gösteriyor

Haberin Devamı

Star reytinglerde hala gözükmüyor ama Çocuklar Duymasın ve Şampiyonlar Ligi'nin etkisi raporlarda kendini gösteriyor. Geçtiğimiz hafta atv'nin yeni dizisi Ölümsüz Aşk 11'inci oldu. Nedeni ise karşısındaki Çocuklar Duymasın'dı. Bu gece haber sonrasında Aşk Olsun (Kanal D, 20.30) ve ölümsüz Aşk (Show TV, 20.30) yine Çocuklar Duymasın (Star, 20.30) karşısında zorlanacak. Şampiyonlar Ligi'ne 'kurban' gidecek diziler ise Serseri Aşıklar (Show TV, 22.00) ve Estağfurullah Yokuşu. (Kanal D, 21.45) Eğlencenin tek adresi ise İzzet Yıldızhan Show olacak. Peki TGRT'deki İzzet Yıldızhan Show'la Show TV'deki arasında ne fark var? Hemen söyleyeyim, başarılı bir reji ve yönetim farkı. Çekimler, kadrajlar, ışık dört dörtlük. Yıllarca Reha Muhtar'ın yönetmenliğini yapan Caner Erdem adeta her konuğa klip çekiyor. Programın bu akşamki konuklan Müslüm Gürses ve Songül Karlı. (Show TV, 23.15)

Haydi Cimbom...
Şampiyonlar Ligi'nde ikinci hafta... Galatasaray kötü başlangıç yapthğı ligde bu akşam Nihat'lı Real Sociedad'la karşılaşıyor. (Star, 21.35) İnşallah Nihat iyi oynar ama kazanan da Galatasaray olur!. Maçtan önce de Çocuklar Duymasın var. (Star, 20.10) Acaba arada Cem Uzan ekrana çıkacak mı? Bu arada İspanya ligini atv aldı dedik ama ligi değil, yalnızca üç maçı almış atv. Hafta sonu yayınlanan üç maç için atv 70 bin dolar öderken, ligin tamamının satılması için kanallarla görüşmeler de sürüyor. Fenerbahçe eski yöneticisi Sadettin Saran'ın şirketinin elinde bulunan İspanya Ligi'nin, böyle parça parça satılması da gündemde. Ancak bu durumda kimseye yar olmayacak İspanya Ligi.



Zapping
* Seda Sayan'lı, Aydınlı göbek danslı sabah programlarına inat aynı saatte Hülya Aydın, TV8'de kaliteli işler yapıyor. Yani ekranda düzeyli işler yok diye yakınmayın, Yeni Vizyon'u izleyin. (TV8, 10.30)

* Söz sabahtan açılmışken devam edelim. Bir kaliteli yapım da TGRT'nin sabah kuşağında var. Serap Ezgü ekranın en başarılı haber spikerlerinden. Bu özelliğine şimdi 'en erken uyanan spiker' özelliğini de ekledi. TGRT Sabah Haberleri, ekranın ilk yayınlanan haber bülteni. Erken kalkıyorsanız, mutlaka Ezgü'nün haberlerine göz atın, (TGRT, 06.30)



Gözüme batanlar
TRT ponpon kızları sansürledi. Voleybol şampiyonasında devre aralarında sahaya çıkan mini etekli dansçı kızlara yönetmen sürekli yüz çekimi yaptı.



Tavsiye
TRT de yeni bir sanat müziği programı başlıyor. Bir Sevdadır Şarkılar canlı yayınlanacak, konuğu da Ahmet Özhan. (TRT 1, 22.45)

DİĞER YENİ YAZILAR