Asmalı'nın tahtında artık Kınalı Kar var

Ekranda bu kadar dizi olunca tartışma programlarının gündemini de diziler belirliyor. Geçtiğimiz hafta ekrana dönen Kınalı Kar, geçtiğimiz sezon yakaladığı başarıyı aynen sürdürüyor

Haberin Devamı

Ekranda bu kadar dizi olunca tartışma programlarının gündemini de diziler belirliyor. Geçtiğimiz hafta ekrana dönen Kınalı Kar, geçtiğimiz sezon yakaladığı başarıyı aynen sürdürüyor. Pazartesi Asmalı Konak'tan boşalan zirveyi görünen o ki bu yıl Kınalı Kar boş bırakmayacak. Kınalı Kar da tıpkı Asmalı Konak gibi, kendi sektörünü daha geçen yıl oluşturmuştu zaten. Dizinin çekildiği Cumalıkızık a yapıları turlar, Ali Öğretmen karakterinin Küçük Emrah'ı unutturması... Dizinin bu akşam 41. bölümü yayınlanır ve Ali'yle Nazar yan-yana gelirken, tüm bu söylediklerim de Teke Tek'te konuşulacak. Kınalı Kar'ın (Kanal D, 21.45) hemen ardından ekrana gelecek olan Teke Tek (Kanal D, 23.15), dizinin oyuncularını konuk edecek. Arabesk müziğin ilahlarının nasıl dizilerin lokomotifi olduğunu, Kınalı Kar'ın bilinmeyen yönlerini merak ediyorsanız diziden sonra da Kanal D'de kalmaya devam edin. Pazartesinin Kınalı Kar kadar önemli bir diğer dizisi de Ekmek Teknesi. Bu akşam yayınlanacak bölümünde Ayhan Hanım bebek bekliyor, Nusrettin Baba da define peşine düşüyor (atv, 20.30). Ekmek Teknesi'nin karşısında ise Show TV'de Şarkılar Seni Söyler var. (20.30) Dizide beni en çok rahatsız eden Deniz Akkaya'nın sesi. O ses Deniz e uymuyor ve karakteri soğuk bir kimliğe dönüştürüyor. Ekranın yeni dizisi Kurşun Yarası ilk bölümüyle göz doldurdu. Dekoruyla, kostümüyle iyi bir prodüksiyon olduğunu gösterdi, (atv, 21.45)

Futbol gündemi: Boşat
2-2'lik derbinin tartışılan hakemi Muhittin Boşat'la ilgili yorumlar bu akşam kaldığı yerden devam ediyor. Bizim Stadyum (atv, 23.00), 90 Dakika (NTV, 20.30 ) ve Taraftaria'nın (CNN Türk, 20.30) ana gündemi derbi. Bu arada futbol programları listenize mutlaka Deniz Gökçe ve Ferdi Leflef'in Skytürk'teki programı alın. Özellikle Ferdi Leflef isminin altını çizeyim, yorumlarıyla, sorularıyla dikkat çekiyor.

Tavsiye
Fatih Erkoç'un Yankılardaki konuğu Yavuz Bingöl. Başarılı müzisyenin programı çok eğlenceli kaçırmayın. (TRT 1, 23.10)

Zapping
* Gani Müjde'nin Gündemdışı'ndaki konukları Athena... Başarılı müzisyenler Eurovision'a nasıl bir şarkı hazırlıyor acaba? (NTV, 18.10)

Gözüme batanlar
Yılmaz Erdoğan, "Vizontele Tuuba" filmiyle yine olay yaratmaya hazırlanıyor. Hafta sonu Gevaş'ta dizinin setindeydik. Oyuncular ve ekipte büyük heyecan, süper dayanışma var. Sıfırdan yaratılan mahalleller, ilk filmden devam eden karakterler ve siyasi yanı da olan bir hikaye... Vizontele Tuuba çok konuşulacak!

DİĞER YENİ YAZILAR