Acun Firardaysa Akif de tatilde

Hiç gözünüze çarptı mı, Acun Ilıcalı'nın muadili bir genç muhabir var Flash TV'de, adı Akif Genç...

Haberin Devamı

Hiç gözünüze çarptı mı, Acun Ilıcalı'nın muadili bir genç muhabir var Flash TV'de, adı Akif Genç... Tabi herkes parasına göre seyahat ediyor. Cuma akşamları Show TV'de Acun Firarda'ysa, cumartesi akşamı da Flash TV'de Aki Tatilde... Acun dünyada dolaşmadık yer bırakmazken, Flash TV'de Aki, Ayvalık, Avşa gibi sayfiye yerlerini geziyor. Hayat böyle çelişkilerle dolu işte. Acun, Copa Çabana plajlarından topless güzellere mikrofon uzatıyor, Cabrio Porsche'ları ekrana getiriyor. Aki ise Erdek'te çay bahçesini geziyor, Doğan marka arabalarla ilgileniyor. Acun'un kızları fırlama mı, fırlama; bizimkiler çekingen, kiminin kamerayı gördüğü zaman yanakları pembeleşiyor, kimileri birbirine sokulup kikirdemeye başlıyor... Kimi zaman Aki'nin kamerasına başörtülü kızlar, haşemalı erkekler takılıyor. Show'un programını yüceltip, Flash'ınkini hakir görmek değil derdim. Tam aksine, farklı hayatlar, farklı dünyaların panoramasını ortaya koyuyor bu iki program. Bu fark; sunucuların giyiminden tutun da, gittikleri yere kadar; kanalların izlenme oranlarından tutun da ekrana gelen görüntülere kadar iki programın her karesine sinmiş durumda. Bir yanda zenginlik ve şaşaa; diğer yanda yokluk ve ezilmişlik var. Biz böyle bir ülkeyiz işte yaşadıklarımız ve özlemlerimiz arasında dağlar kadar fark var. Aki'nin programındaki gibi yaşayıp; Acunun programını izleriz. İşte bu akşam Acun, İspanya'nın Mallorca adasında (Show TV 23.15). Fırsatınız olursa yarın akşam da Aki'ye bir göz atın, muhtemelen Marmara'nın Avşa adasında olacaktır (Cumartesi / Flash TV 19.00)

Barcelona sahada!
2.5 aydır yaprak kıpırdamayan atv, yaz sezonunun ilk işini yaptı ve Barceolona'nın sezon açılışının yayın hakkını aldı. Bu akşam Nou Camp'ta Rüştü'lü Barelona, 110 bin kişinin desteğiyle Güney Amerika şampiyonu Boca Juniors karşısına çıkıyor. Bu maçtan önce Barcelona'nın resmi sezon açılışı yapılacak ve yeni transferler tek tek taraftarlara tanıtılacak (atv 22.45). atv bu açılış maçını canlı yayınlarken Kanal D, Yuvam Yıkılmasın'ın yeni bölümünü ekrana getiriyor. Bu bölüme konuk oyuncu olarak Aşkın Nur Yengi katılıyor. Ancak Demir'le Derya, evlerine hırsız girdiği için Aşkın Nur Yengi'yi dinleyemiyorlar bile. (Kanal D 22.00)



Zapping
* Show Gecesi tekrar bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Emel Müftüoğlu'nun sevgilisi Davut Güloğlu ve Demet Akbağ'la buluşmasını bir kez daha izleyeceğiz (TRT 21.40)

* NTV'de Efes Pilsen World Cup sürüyor. Bu akşam İtalya-Yeni Zelanda (18.30) ve Rusya-Letonya (21.00) maçları canlı yayınlanacak.

* Bu sezon en iyi giden showlardan biri de Ebru Gündeş'inkiydi... Bu akşam tekrarıyla ekrana gelecek olan programa Orhan Gencebay, Tanyeli, Gökhan Birben konuk oluyor (TGRT 22.00)



Tavsiye
İnsan Sarrafı'nda Pakize Suda ve Mehmet Auf, karakter analizlerine devam ediyor. Eğlenceli oluyor (Kanal D 23.15)

DİĞER YENİ YAZILAR