Heyecan Show'da!

500 Milyar İster'in en heyecanlı bölümlerinden birini izledik pazartesi akşamı. Keşke Fırat Zengin büyük ödülü kazanabilseydi

Haberin Devamı

500 Milyar İster'in en heyecanlı bölümlerinden birini izledik pazartesi akşamı. Keşke Fırat Zengin büyük ödülü kazanabilseydi. Telefon yerine gramafon yanıtı hem Zengin'i zengin olmaktan etti hem de yarışmayı günlerce konuşulmaktan. Kenan Işık, soğukkanlı sunumu, yarışmacıyı yönlendiren değil, alternatif açılımlar sunan yaklaşımıyla yine formundaydı. Ancak yarışmacı 250 milyarı kaybedince, tebessüm yerine nötr olmayı tercih etse daha iyi olmaz mıydı? Bakalım 500 milyarı kovalayacak, bu kadar iddialı, yarışmaya beş yıldır hazırlanan bir başka yarışmacı ne zaman çıkacak. Bu akşam çıkmayacağı kesin (Kanal D, 20.30) Bu nedenle ekranda heyecan arıyorsanız Şans Kapıyı Çalınca yi izleyin. Ali Sürmeli yine birbirinden çıldırtıcı oyunlarla, aileleri yarıştıracak. (Show TV 22.00)

Komplo Teorisi iyi film
Bu akşam ekranda iyi filmler var. Gecenin dizileri Kurtlar Vadisi (Show TV, 22.00), Ayrılsak da Beraberiz (atv 20.30) ve Baba (atv, 21.45) tekrar bölümleriyle ekrana gelirken gecenin üç iyi filminde Hollywood ünlüleri resmi geçit yapacak. TRT'de yayınlanacak Komplo Teorisi gecenin en iyi filmi olarak gözüküyor. Mel Gibson ve Julia Roberts'ın başrolünü oynadığı film iyi bir macera. (TRT 1, 20.50) Komedi arayanlar ise Steve Martin ve Dan Aykroyd'un oynadığı Çavuş Bilko'ya (Star, 22.00) dram arayanlar ise Charlie Sheen ve Martin Sheen'in oynadığı Mahkum'a bakmalı! (Kanal 7, 22.30)


Zapping
* Kızıl Liderler belgeseli komünist liderlerin portrelerini anlatmaya devam ediyor. Bu bölümde Fidel Castro var. Castro'nun 1950'lerden bugüne yaşadıklarını öğrenmek için iyi bir fırsat (Discovery Channel, 22.00)

* 50. kuruluş yılını kutlayan Zorlu Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, Genç Bakış'ta. Gençler, Mustafa Denizli ve Süreyya Ayhan'a neden yatırım yaptığını soracaktır. (Kanal D, 23.15)

* Gülse Birsel yine birbirinden ilginç reklamlarla G.A.G.'da izleyiciyi güldürecek. (atv, 23.00)

DİĞER YENİ YAZILAR