Asmalı bu akşam bitiyor haftaya ne yapacağız?

İki sezon boyunca kendi rekorlarıyla yarışan, en son geçtiğimiz hafta izlenme payı yüzde 70'lerin üzerine çıkan Asmalı Konak, Türk televizyon tarihinde özel bir yer edinmeyi çoktan hak etti bile

Haberin Devamı

Türkiye televizyonlarının en çok izlenen yapımı bu akşam ekranlara veda ediyor. İki sezon boyunca kendi rekorlarıyla yarışan, en son geçtiğimiz hafta izlenme payı yüzde 70'lerin üzerine çıkan Asmalı Konak, Türk televizyon tarihinde özel bir yer edinmeyi çoktan hak etti bile. Bu büyük başarıdan dolayı başta Abdullah Oğuz olmak üzere tüm teknik kadroyu, Meral Okay, Mahinur Ergun ve Çağan Irmak olmak üzere tüm yaratıcı kadroyu, Nurgül Yeşilçay, Özcan Deniz ve Selda Alkor başta olmak üzere tüm oyuncuları tebrik etmek gerekiyor. Bize çok güzel bir dizi izlettiler. Asmalı'nın bu etkisine yaklaşacak bir başka dizi daha çıkar mı? Dikkat ederseniz, yaklaşacak dedim. Çünkü bu başarının geçilmesi neredeyse imkansız... Bu akşam yayınlanacak son bölüm muhtemelen yeni bir rekora da imza atacaktır. Çünkü Bahar'a ne olacağını öğreneceğiz bu akşam. Sürekli bayılan Bahar, hastaneye kaldırılıyor, bütün herkes de hastaneye koşuyor... Peki Bahar'a ne olacak, lenf kanseri mi, ölecek mi, kurtulacak mı? Dedim ya, yeni bir rekor bekliyoruz Asmalı Konak'ın finalinden bu akşam. (atv 22.00) Ekrana veda eden bir başka dizi de Berivan. Bu akşam Berivan, son bölümde kendisine tokat atan Fikret'i evden kovuyor. Ve, sonunda da Berivan'la Rkret'in boşanmasıyla noktalanıyor olay. (Kanal D 20.30) Bu akşam önce Berivan'ın sonra Asmalı Konak'ın keyfini çıkarın. Önümüzdeki hafta ne yapacağınızı da şimdiden kara kara düşünmeye başlayın!..

Sezonun en iyisi!
Sezonun en başanlı yapımlarından biri de Passaparola oldu. Metin Uca, Ece Erken, ikilisinin sunduğu eğlenceli yarışma programı hafta içi yapılan çekimlerin yayınlanması sonrası ekrana veda edecek. Passaparola'da bu akşamın neşeli konuklan: Burhan Şeşen, Gökhan Şeşen, Neslihan Yavuzcan ve Yağmur Kaşifoğlu. (Star, 20.30)


Zapping
* Gani Müjde, akşam üstü sohbetlerine tüm hızıyla devam ediyor. Bu akşam da Gündem Dışı'nda Pınar Altuğ yeni yemek kitabından bahsedecek (MTV, 18.10)

* Ali Atıf Bir, reklam dünyasından haberleri verirken bir yandan da Meltem Cumbul'la son reklam filmi üzerine sohbet edecek. (CNN Türk, 23.05)


Gözüme batanlar
Beşinci BBG, 17 Viken'in şampiyonluğuyla sona erdi. Birinciliği öğrendikten sonra diz çöküp, haç çıkararak dua eden Viken, Türkiye'de dini inanışlarından dolayı herkesin özgür olduğunu kanıtlar gibiydi...


Tavsiye
Gecenin en iyi filmi Himalaya. Yöre halkının da rol aldığı film, şahane doğa görüntüleriyle mutlaka izlenmeli... (CNBC-e, 21.00)

DİĞER YENİ YAZILAR