Diziler sezonu bitiriyor

Çocuklar Duymasın, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da en çok izlenen iki diziden biri oldu ve dizi bu akşam sezonun son bölümüyle ekrana geliyor

Haberin Devamı

Çocuklar Duymasın, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da en çok izlenen iki diziden biri oldu ve dizi bu akşam sezonun son bölümüyle ekrana geliyor. Sezon biterken transfer sezonu da açıldı! Hayat Bilgisi'nin Show TV'ye transfer iddiasının ardından da bu kez Çocuklar Duymasın'ın Star'a geçeceği gündeme geldi. Star'ın yeni sezonda diziyi transfer etmek için 4 milyon dolar önerdiği söyleniyor. Biliyorsunuz 3 Kasım seçimlerinden önce de Star benzer bir girişimde bulunmuş ancak dizinin üç bölümünün tek gösterim hakkını alarak 'geçici
bir transfer' yapmıştı. Şimdi Star daha da iddialı gözüküyor. Yani bu akşam izleyeceğimiz bölüm Çocuklar Duymasın'in atv'de yayınlanan son bölümü olabilir. Ve bu bölümde tüm aile Haluk'la Meltem'i barıştırmak için mücadele ediyor, (atv, 20.30) Bu hafta içinde çocuklar duracak mı gidecek mi göreceğiz ama bu akşam ekrana veda edecek bir diğer dizi de Biz Size Aşık Olduk olacak. Üstelik Çocuklar Duymasın gibi geçici bir veda değil bu. Sonunda düğümler bir bir çözülüyor ve dizi bir daha ekrana gelmemek üzere bu akşam veda ediyor. Uzun süre ara verilmesine, tekrarlan yayınlanmasına rağmen izleyici Cem'i ve Reyhan'ı ve sevmişti. (Kanal D, 22.00)

En iyi baba kim?
Babalar Günü yaklaşırken en ilginç kampanyalardan birine Avon imza attı. "Televizyonda en sevdiğiniz baba karakteri kim?" anketi başlatan Avon, böylece ilk kez televizyondaki baba karakterlerinin değerlendirilmesine öncülük edecek. Çocuklar Duymasın'in Haluk ve Selami'si; Ekmek Teknesi'nin Nusret'i; Tatlı Hayat'ın İhsan Yıldırım'ı, Hayat Bağları nın Tevfik'i gibi sevilen karakterler yarışıyor, www.avon.com.tr sitesinde yapılan oylama sonucunda ekranın en sevilen baba karakteri belirlenecek. Benim oyum Nusret'e ya sizinki?..


Zapping
* Eurovision da Opera şarkısıyla sıfır puan alarak tarihe geçen Çetin Alp, bir başka tarihe geçen sanatçıyı, Sertab Erener'i ve Eurovision'u Gündemdışı nda değerlendiriyor. (NTV, 18.10)

* Mustafa Denizli, Teke Tek'ten sonra Başka Yerde Yok'ta. Mehmet Barlas ve Çağla Kubat, Denizli'nin dışında Yıldız Tilbe'yi de konuk ediyor.( CINE5, 18.30)

* Ayaz, atına konan bombayı imha ederek Şanlı Bey'in hayata bir kez daha kurtaracak. Zalim'in sekizinci bölümü. (Star, 21.50)


Gözüme batanlar
Filli Boya'dan sonra Alarko Carrier reklamı da ünlüleri kullanmaya başladı. NTV'de hava durumu sponsoru olan Alarko Carrier'ın cıngılı önümüzdeki günlerde çok konuşulacağa benziyor...


Tavsiye
Gecenin en iyi ve izlenecek tek filmi Brian de Palma imzası taşıyan Savaş Günahları. (Show-time, 20.00)

DİĞER YENİ YAZILAR