Gazete Vatan Logo

Cenazeye geldiler gelinle kaçtılar

Başrollerini Murat Boz, Burak Özçivit ve Leyla Feray’ın paylaştığı “Kardeşim Benim 2”, iki kardeşin komik hikayesini anlatıyor.

Cenazeye geldiler gelinle kaçtılar

Kardeşim Benim’in ilk filmi 2015’te vizyona girmişti. Bu hafta vizyona giren devam filminde ise iki ünlü müzisyen kardeş olan Hakan ve Ozan’ın macerasını izleyeceğiz. Filmin hikayesi kısaca şöyle: Hakan ve Ozan’ın arkadaşları Tato ölmüştür. İki gün sonra Hakan’ın düğünü vardır fakat arkadaşlarına son vazifelerini yerine getirmek için köye gitmişlerdir. Hakan, Rize’nin önde gelen çay tüccarlarından Muzaffer’in kızı olan Didem’le evlenecektir. Muzaffer, Hakan’ın ünlü bir şarkıcı olması yüzünden bu evliliğe tepkilidir. Bir yandan Didem’i sıkıştırırken diğer yandan da Hakan’ın ensesindedir. Kendilerini bilmedikleri bir maceranın içerisinde bulurlar.Yanlarında abilerinden ve nişanlısından kaçan bir Leyla, öldü sandıkları Tato, zamansız bir aşk, yetişmeleri gereken bir düğün gibi dertlerle... Film, eğlenceli olduğu kadar ülkemizde yaşanan problemlere de eğilmeyi başarıyor.

Çocuklar kaçırmasın

Artık Brown ailesi ile yaşamakta olan sevimli ayı Paddington yerel halkın da sevilen ve popüler bir üyesi olmuştur. Teyzesi Lucy’nin 100’üncü doğum günü için hediye almak adına bir dizi garip iş bulup çalışmaktadır. Nihayet hediyeyi almayı başarır, ancak hediye bir anda çalınır. Ayı Paddington çocuklara hitap eden bir film.

Haberin Devamı