Gazete Vatan Logo
Magazin Cenazede neler yaşandı?

Cenazede neler yaşandı?

Selma Ann Desmond'un(54) Levent Camii'ndeki cenaze törenine ünlü isimler katıldı...

Cenazede neler yaşandı?

Reklamcı Ali Taran'ın eski eşi Ann Desmond'un(54)cenazesi Levent Camii'nde kılınan namazın andından toprağa veriliyor.

Desmond 21 yıllık evliliğin ardından geçen Haziran ayında kendisinden boşanan ve 18 gün sonra Ayşe Özyılmazer ile evlenen Ali Taran'ı ölüm döşeğinde bile afetmemiş "Ne dirime ne ölüme gelsin. Cenazemde onu istemiyorum" demişti.

HÜLYA AVŞAR TESELLİ ETTİ

Ancak Ali Taran bu vasiyete uymadı ve cenaze törenine geldi. Hülya Avşar, Acun Ilıcalı, Kıvanç Tatlıtuğ da cenazeye katılan ünlü isimlerdendi.
Avşar, Ali Taran'ı uzun uzun teselli etti.



ACUN ÖNDE TARAN ARKADA

Acun Ilıcalı ön safta oğlu Kuzey'ın hemen yanında dururken Ali Taran'ın arka sıralara geçmesi dikkat çekti.

Taran ve Ilıcalı yanyana gelmemeye özen gösterdi.

Taran tabuta omuz verenler arasında da yer almadı.



Cenaze araca konulduktan sonra Kuzey Taran, babası Ali Taran’a sarıldı, yanaklarından öptü. Camii çıkışı, ayakta güçlükle durabildiği gözlenen anne Güney Erman ise, habercilerin yaşanan son olaylarla ilgili soruları üzerine, "Hiçbir şey söylemek istemiyorum. Üzgünüm, evladımı kaybettim. Ne söyleyeyim ki?" dedi.
Kızının son anlarını anlatan anne Erman, "Çok iyiydi, çok güzel uyuyordu. Sakindi, uyuyarak gitti. Hepimiz yanındaydık, yanımızda uyuyarak gitti" diyebildi.
Ali Taran’ın hatırlatılması üzerine Güney Erman şöyle konuştu: "Hiçbir şey. O benim torunumun babası. Torunum benim için çok kıymetli. Üzmek istemiyorum onu. Hiçbir zaman, onun için hiçbir şey de söylemeyeceğim" dedi.







Cenazede neler yaşandı


Haberin Devamı