Gazete Vatan Logo

Cenazede gerginlik! Rektörün üzerine yürüdüler

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde dün silahlı saldırı sonucu öldürülen 4 akademisyen son yolculuğuna uğurlanıyor. Cenaze töreninde öldürülen akademisyenlerin yakınları saldırıda ihmal olduğu iddiasıyla rektöre tepki göstererek üzerine yürüdü.

Cenazede gerginlik! Rektörün üzerine yürüdüler

Türkiye dün çok acı bir olaya tanık oldu. Bir araştırma görevlisi 4 meslektaşının canını aldı. Polise teslim oldu. Bugün hayatını kaybedenler ebediyete uğurlanıyorlar.
Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mikail Yalçın, Fakülte Sekreteri Fatih Özmutlu, Dr. Öğr. Üyesi Serdar Çağlak ve Araştırma Görevlisi Yasir Armağan Araştırma Görevlisi Volkan Bayar'ın silahlı saldırısında hayatını kaybetmişti. Otopsi işlemlerinin ardından cenazeler tören için üniversite bahçesine getirildi, bu esnada gözyaşları sel oldu.
ESKİŞEHİR’DE ACILI AİLELERDEN TEPKİ
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Eğitim Fakültesinde düzenlenen silahlı saldırının ardından cenazeler için düzenlenen törende acılı aileler tepki gösterdi. Cenaze için tören alanında bekleyen bazı aileler, yakınlarının korunamadığını iddia ettiler. Tören yerine cenazelerin kendilerine verilmesini isteyen aileleri Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı ve diğer yetkililer ikna ve teselli etmeye çalıştı.
REKTÖRÜN ÜZERİNE YÜRÜDÜLER
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Eğitim Fakültesinde bir araştırma görevlisinin silahlı saldırısı sonucu yaşamını yitiren 4 kişi için üniversitede tören düzenlendi. Cenaze töreninde öldürülen akademisyenlerin yakınları saldırıda ihmal olduğu iddiasıyla rektöre tepki göstererek üzerine yürüdü.
Büyük bir kalabalığın karşıladığı cenazeler törenin ardından memleketlerine uğurlanacak.

Haberin Devamı