Gazete Vatan Logo

Çember: Kızımı Bulun fragmanı yayınlandı!

Çember: Kızımı Bulun bu akşam Star TV'de yayınlanacak. Polisiye dizi Çember: Kızımı Bulun'da bu haftanın konusu küçük bir kızın anaokulundan kaçırılması olacak. İşte nefesler tutularak izlenecek olan Çember: Kızımı Bulun'un fragmanı...

Çember: Kızımı Bulun fragmanı yayınlandı!

Çember: Kızımı Bulun fragmanı yayınlandı. Star TV'de Pazartesi akşamları yayınlanan Çember: Kızımı Bulun heyecanlı konusuyla izleyenleri ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. Peki küçük kız Peri bulunabilecek mi? Bu süreçte neler yaşanacak? İşte Çember: Kızımı Bulun fragmanı...

ÇEMBER: KIZIMI BULUN FRAGMANI

Türk televizyonuna yeni bir soluk getirecek ve sadece 6 bölüm olan Polisiye TV filmleri serisi “Çember”, dördüncü filmi ile devam ediyor.

Çember’in dördüncü filmi Kızımı Bulun’da konuk oyuncu olarak Melisa Sözen yer alıyor.

Abdullah Oğuz’un yönetmenliğini yaptığı ve yapımcılığını Yapımcılığını Ans Prodüksiyonun üstlendiği projenin başrollerinde Serhat Kılıç, Pelin Akil Altan, Barış Bağcı ve Anıl Altan yer alıyor.

Kızımı Bulun!

Beş yaşındaki Peri Anaokulunda kaçırılır. Peri’nin dedesi Refik bey, eski emniyet amiri olduğu için bağlantılarını kullanarak torununun bulunması için Barış’ın önderliğindeki Özel ekibi devreye sokturur. Ekibimiz bu sefer bir cinayetin değil kayıp ve hasta bir kızın peşindedir. Zamanları kısıtlıdır. Eldeki deliler bir süre sonra ekibimizi şaşkına çevirecek gerçeklerle yüzleştirir. Tüm kanıtlar tek bir kişiyi gösterirken yeni bilgilerle bir anda her şey başa döner.

Haberin Devamı

Peri’nin geçmişi nedir? Peri’yi kaçıran tam olarak kimdir ve ne istiyordur?

Ekibimiz hayati tehlikesi olan Peri’yi kurtarabilecek midir?

Özel ekip iş başında...

Her filmde farklı ünlü isimlerin rol alacağı serinin dördüncü filmi olan Kızımı Bulun’da konuk oyuncu olan Melisa Sözen kızını arayan bir anne rolü ile ekrana gelecek.

Serinin diğer filmlerinde rol alan ünlü isimler arasında İrem Altuğ gibi isimler yer alıyor.