Gazete Vatan Logo

Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili yeni gelişme!

Jandarma ve polis ekipleri, Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili Yalova'da lüks villada arama yapıyor. Veliaht Prens'in iş adamı arkadaşına ait olduğu öğrenilen villanın bahçesindeki kuyu ve havuz da incelemeye alındı. Bölgeye itfaiye aracı getirtildi. Öte yandan özel kriminal ekipler devasa villanın ardından yan taraftaki başka bir villaya geçerek burada da arama inceleme yaptı.

Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili yeni gelişme!

Yalova'nın Termal ilçesine bağlı Samanlı köyündeki iki villada Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin güvenlik ekiplerince arama çalışması başlatıldı.
Yol kenarında geniş bahçesi bulunan iki katlı villaya gelen polis ve jandarma ekipleri, geniş güvenlik önlemi aldı.
Olay yeri incelemenin de arasında bulunduğu ekipler, dedektör köpeklerin de kullanıldığı aramaya villanın içinden başladı.
Drone destekli arama çalışmaları genişletildi.
BİR VİLLA DAHA ARANIYOR
Bitişikteki iki katlı villada da arama çalışmalarına başlandı, bölgeye iki itfaiye aracı getirildi.
VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Yalova Valisi Muammer Erol, İstanbul'dan gelen özel ekibin Cemal Kaşıkçı ile ilgili Termal ilçesinde villada arama yaptığını açıkladı. Villanın ise Suudi Prensin arkadaşı olan Suudi bir işadamına ait olduğu, bir aydır kimsenin bulunmadığı bildirildi. Özel ekip villanın yanısıra yandaki başka bir villaya da geçerek burada da arama çalışması yapıyor.

Haberin Devamı

KUYU İÇİN İTFAİYE ARACI GETİRİLDİ

Arama yapılan ilk villanın bahçesindeki kuyu da incelemeye alındı, bahçeye itfaiye aracı getirildi.