Gazete Vatan Logo

Cem Özer kimdir? Cem Özer'in sağlık durumu nasıl?

Cem Özer'in yoğun bakıma alındığı haberi sevenlerini üzdür. Peki Cem Özer'in sağlık durumu nasıl, doktorlar açıklama yaptı mı? Ünlü ve başarılı oyuncu Cem Özer'in hayatına dair merak edilen bilgileri haberimizde derledik.

Cem Özer kimdir? Cem Özer'in sağlık durumu nasıl?

Cem Özer'in yoğun bakımındaki tedavisi sürerken doktorların açıklama yapması bekleniyor. Gündemde büyük merak uyandıran Cem Özer'in yaşı, eğitimi, kariyeri gibi konular sıkça araştırılmaya başlandı.

CEM ÖZER'İN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesinde bir filmin çekimleri esnasında düşme sonucu ayağında iki kırık oluşan Cem Özer ise oksijen tedavisi görüyordu. Tedavi sırasında hava ya da yağ embolisi başına sıçrayınca dün yoğun bakıma alındı.

CEM ÖZER KİMDİR?

Cem Özer, 5 Ekim 1959 tarihinde Kahramanmaraş'ta doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni yarıda bıraktıktan sonra Dostlar Tiyatrosu’nda çalıştı. Güçlü bir hitabet yeteneği ile tek adam şovları yaptı. Sinema ve tiyatro oyunculuğu yapan Cem Özer, Laf Lafı Açıyor programıyla ismini geniş kitlelere duyurdu. Şansını Dene yarışmasında yarışmacı olarak görev aldı. Çeşitli sinema filmlerinde rol aldı.

20 Eylül 1991’de Star TV‘de Laf Lafı Açıyor programını yapmaya başladı. İlk programa Hülya Avşar, Cenk Koray ve Müjdat Gezen konuk oldu. Sinan Çetin‘in Berlin in Berlin’inde, Ezel Akay‘ın Neredesin Firuze’sinde, Barış Pirhasan‘ın Ademin Trenleri’nde oynadı.

Haberin Devamı