Açık büfeye tok gidilmez

12 Eylül 2018

Beşiktaş’ın yeni file bekçisi Loris Karius Hollywood yıldızlarını gölgede bırakan yakışıklılığıyla ilk geldiği günden beri dikkat çekti. İngiltere’nin Liverpool takımından transfer edilen 25 yaşındaki Alman kaleci tip olarak benzediği Kıvanç Tatlıtuğ’a rakip gösterildi. Türk kızlarının beğeni yağmuruna tuttukları Loris gördüğü yoğun ilgiden şaşkına döndü ve ayağının tozuyla flört mesaisine başladı. İlk iş olarak sosyal medya fenomeni olarak tanınan Ayça Melis Değirmencioğlu’na “Merhaba” diye mesaj attı. Değirmencioğlu aralarındaki muhabbeti büyük bir sevinçle Instagram hesabından ifşa edince Loris kulübünden uyarı aldı. Bunun üzerine yakışıklı kaleci İngiltere’de böyle şeylerin normal olduğunu ancak bir daha tanımadıklarıyla yazışmayacağını açıkladı. Derken bir süredir birlikte olduğu 28 yaşındaki seksi Amerikalı manken Daniella Grace ile aralarındaki mesafeyi mazeret olarak gösterip yollarını ayırdı. İkili Instagram’dan birbirlerini takip etmeyi de bıraktı. Yani Loris hiç vakit kaybetmeden elinden geleni yaptı. Artık rahat rahat gönlüne göre takılabilir. Popülerliğinin ve bekarlığının tadını çıkartabilir. Ne de olsa özgürlüğünü ilan etti. Kendisine hayran olan genç kızlara müjdeyi verdi.

‘Açık büfeye tok gidilmez’ dedi!

Ne kadar kas yaparsan yap ‘bizımla’ olamazsın

Ivana Sert bu yaz yememiş içmemiş büyük bir disiplinle çalışarak forma girmiş. Her tarafından kas fışkıran inanılmaz bir vücut yapmış. Sosyetik ikoncan beyaz bikinisiyle verdiği pozu gururla Instagram’da paylaşmış. Sen misin bunu yapan? Kendisini kıskanan ve kusursuz bedenini görünce morali bozulan takipçileri fotoğraflarına eleştiriler yağdırmış. “Karnını içeri çekmekten patlayacaksın” diyen olmuş. “Vücudunuz deforme olmuş Ivana Hanım” şeklinde yorumlar yapılmış. Bu olay Ivana’nın kulağına küpe olsun. Sosyal medyada ağzınla kuş tutsan bile kimseye yaranamazsın.

Ne kadar hava atarsan at, kas yaparsan yap bizımla olamazsın!

Devamını Oku

Elma dersek çık armut dersek çıkma

10 Eylül 2018

Murat Başoğlu geçen yıla damga vuran skandaldan sonra uzun süredir sırra kadem basmıştı. Gözlerden ve dedikodulardan uzak sessiz, sakin, fırtınasız bir hayat yaşıyor gibiydi. Boşanmak zorunda kaldığı eski eşi ve çocuklarıyla tekrar birlikte olup olmadığı bilinmiyordu. Ünlü sunucu herhalde kendini toparlamaya çalışıyordu. Biz de olayı yeni yeni unutmaya başlamıştık. Şoku atlatmak üzereydik. Ama maalesef izin vermediler. Sansasyonla beslenen bir magazin programı Murat’ın intihara teşebbüs ettiği iddiasını öne sürdü. Attıkları oltaya Murat da hemen takıldı. 14 yaşındaki oğlunun ve ailesinin çok üzüldüğünü açıkladı. “Bu vicdansızlığı kendime izah edemiyorum” diyerek kabuğundan fırladı. Derken haberi yapan magazin programının sunucularından biri Murat’ın stüdyoyu bastığını ve hepsini tehdit ettiğini iddia etti.

Bu arada söz konusu programın yapımcısı telefonla da canlı yayına bağlanıp olayı doğrulayıverdi. Diğer sunucu ise yetkililere şikayette bulunmayan yapımcısını fazla merhametli olmakla suçladı. Böylece mazide kalmış sansasyonel olaylar zinciri yeniden başladı. Ancak şansımıza daha fazla büyümeden şimdilik sanki kapandı. Yarın öbür gün bir yerden patlak verir mi vermez mi artık bilemeyiz.

Çünkü 50 yaşındaki ünlü sunucu ortaya bir çıkıyor pir çıkıyor. Oysa ne güzel ortadan kaybolmuştu. En iyisi saklambaç oyunundaki gibi kendisine “Elma dersek çık armut dersek çıkma” demek. Sonra da hep bir ağızdan “Armut Murat armut çıkma” diye seslenmek.

AŞK KRİTERLERİ TERCÜMESİ

Hülya Avşar aşk hayatıyla ilgili konuşmuş. 54 yaşındaki ünlü yıldız 8 yıldır yalnız olduğunu itiraf etmiş. “Önce saygı ve huzur. Aynı evin içinde birbirimizin varlığını hissederek yok olmayı becermeliyiz” demiş. Genç sevgili istemediğini de sözlerine ilave etmiş. Yani Avşar Kızı rahatını, huzurunu kaçıracak bir ilişki istemiyor. Evinin içinde rahat olmak istiyor. Sevgilisinin dilediği zaman hazır dilediği zaman yok olmasından yana. Bu saatten sonra yanındaki erkeğin antikalıklarına ve kaprislerine tahammülü yok. İşine gelirse! Robot gibi davransa olur. Yeter ki haddini, yerini bilsin. En azından başımı ağrıtmaz diyor. Ayrıca kazandığı serveti de paylaşmaya niyeti yok. Haklı da. Bunca yıldır gecesini gündüzüne katarak çalışmış, kim bilir ne fedakarlıklar yaparak parasını biriktirmiş. Şimdi neden bunu sırf gönlünü birazcık eğlendirmek için genç bir aşığa kaptırsın? Bir de üstelik kendisini çekemeyenlerin kinayeli laflarına hedef olsun? Dalga geçmelerine göz yumsun. Yok öyle yağma. Hülya Avşar gibi güzelliğiyle efsane olmuş zekasıyla bugünlere kadar gelmiş ünlü ve popüler bir kadın kendi kurallarını yazar. Davul dengi dengine çalar. Aşk kriterleri dediğinin tercümesi budur işte!

Devamını Oku

MANDIRA FİLOZOFU GİTTİ LEYLA’NIN KABİLESİ GELDİ

5 Eylül 2018

Leyla Bilginel son derece ilginç bir kadın. Aslen Karslı olan Ankara doğumlu 40 yaşındaki güzel oyuncu Kömürcü soyadını mahkeme yoluyla Bilginel olarak değiştirdi. 2007 yılında New York’a gidip sperm bankası yöntemiyle bir çocuk dünyaya getiren ilk Türk kadını oldu. Daha sonra oğlu Kayra ile birlikte Tayland’a yerleşip gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih etti. Phuket’te 30 metre karelik evinde doğadaki bitkilerle beslendiğini, çamaşırlarını eliyle ve ayağıyla tepinerek yıkadığını açıkladı. Hayatında eğlence, içki, aşk, sevgili, seks olmadığını, böyle mutlu olduğunu ve icabında saatlerce konuşmadan yaşadığını söyledi.

Derken doğanın içinde sakin geçen hayatında büyük bir talihsizlik yaşadı. Sivrisinek ısırması sonucu tehlikeli bir hastalığa yakalandı ve tedavi için Türkiye’ye döndü. Neyse ki sağlığına kavuştu, kendini toparlar toparlamaz da kapağı Bodrum’a attı. Leyla üç aydır ailesiyle Bodrum’da alternatif tatil yapıyor. Otellere para vermiyor, kendi elleriyle temizlediği arazide kurduğu çadırda yaşıyor. Çayını demliyor, yemek yapmak için yer ocağı kurup ateş yakıyor, balık avına çıkıyor. Bodrum’un lahmacunlarıyla başlayan ve dillere destan olan fahiş fiyatları umurunda bile değil.

Ünlü yönetmen ve oyuncu Müfit Can Saçıntı’nın televizyonda defalarca yayınlanan 2014 yapımı filmindeki gibi. Muğla’nın Çökertme köyünde mütevazi yaşamıyla tanıdığımız sempatik bilge Mandıra Filozofu Mustafa Ali gitti. Bodrum’un Yalıkavak koyunda geceleri yıldızların altında, dalga sesleri eşliğinde uyuyan Leyla’nın kabilesi geldi!

Sosyal medya usulü yaraya tuz serpmek
Sosyal medyadaki ünlülerin bazı kendini bilmez takipçileri inanılmaz gaddar yorumlarda bulunuyor. Genelde sevdiğin, beğendiğin, takdir ettiğin, merak ettiğin yani seni rahatsız etmeyen birini izlersin. Sinir olduklarının yanına yaklaşmaz mümkün oldukça da uzak durursun. Ama söz konusu ünlü bir isim olunca durum değişiyor. Sırf punduna getirip laf sokmak ve damarlarına basmak için kıskandıkları veya gıcık oldukları ünlüleri takip edenler oluyor. Örneğin Merve Boluğur Çeşme tatilinde verdiği güzel bir pozu Instagram’da paylaşmış. 30 yaşındaki oyuncu “Renkli giymek hiç adetim değil” diye de altına bir not yazmış. Merve’nin fotoğrafı kısa sürede binlerce beğeni almış. Ama her şey güllük gülistanlık olacak diye bir kural yok. Nitekim bir kadın takipçisi de “Hande sana bin çeker. Murat daha güzel olanı tercih etti” deyivermiş. Murat dediği Merve’nin geçen yıl boşandığı popçu eşi Murat Dalkılıç. Hande dediği de Murat’ın oyuncu sevgilisi Hande Erçel. Yani Merve’nin duymak istediği son iki isim. Kızcağızı hiç acımadan en hassas yerinden vurmuşlar. Yaraya tuz serpmek budur işte. Sosyal medya usulü!

Devamını Oku

İki dişini uzattı yakalarını kaldırdı Vampir Dmitri diye karşımıza çıktı

3 Eylül 2018

Kerem Bursin ‘Yaşayamayanlar’ adlı yeni dizisinde bir vampiri canlandırıyormuş. 31 yaşındaki yakışıklı aktör 500 yaşındaki Vampir Dmitry karakterini çok sevmiş. “Onun dünyası benim aşık olduğum bir dünya oldu” demiş. Elinde olsa uzun yıllar Dmitry’yi oynamak istediğini söylemiş. Rolünü benimsemek oynadığı karakterin kimliğine bürünmek budur işte.

Kerem 3 yıldır kendisi gibi oyuncu olan 2010 Miss Turkey ikincisi Serenay Sarıkaya ile aşk yaşıyor. 27 yaşındaki tescilli güzel ülkenin en popüler, en havalı, en alımlı, en çekici kadınlarının başında geliyor. Onunla birlikte olan bir erkeğin Dracula’nın dünyasına aşık olduğunu sanması için aklından zoru olması gerekir. Meraklanacak bir durum yok. Kerem’in aklı başı maşallah yerinde. Kendisi sonuçta profesyonel bir oyuncu.

Yeni dizisi başlamadan önce görevini yaptı. Kafasında senaryosunu yazdı. İki dişini uzattı yakalarını kaldırdı. Vampir Dmitry diye karşımıza çıktı.

Gündeme gelmeyi bilmek

Asena Atalay, eski eşi futbolcu Caner Erkin ile evliyken medyanın gündeminden düşmüyordu. Magazin sayfalarında mutlaka kendisiyle ilgili bir haber ve fotoğraf yer alıyordu. Ancak boşanma sonrası çaptan düştü. Velayet ve tazminat davaları haricinde adı duyulmadı. Alışık olduğu gibi her gittiği yerde flaş üstüne flaş patlamadı.

Muhabirlere malzeme olacak medyatik bir aşk da yaşayamadı. Magazin sayfalarında kendini görmeye hevesli sevgili bulamadı. Hatta Cihangir’de birlikte görüntülendiği bir erkek arkadaşı ‘’Siz beni tanıyorsunuz” deyip montuyla yüzünü kapattı. Asena da bunun üzerine ‘’Onu bırakın ben size poz vereyim. O bu tür şeyleri bilmez’’ diye durumu kurtarmaya çalıştı.

Şimdi de 28 yaşındaki sunucuya sosyal medyadaki bir takipçisi ‘’Bir günlüğüne erkek olsan abla kimleri döversin?’’ diye sormuş. O da uyanık davranıp ‘’Karı kız kovalarım, bir gün erkek olmuşum ne gerek var hır gür’’ diye yanıtlamış. Bu da hemen haber olmuş. Asena fırsatı çok iyi değerlendirmiş. Hiç yoktan gündeme gelmeyi bilmiş!

Devamını Oku