Kazıtmak kolay çıkartmak zor

Beşiktaşlı Caner Erkin bir kadını sevdim mi tam seviyor. Aşkını dünyaya ilan etmek için elinden geleni yapıyor. Milli futbolcu bir süredir ‘Şüko’ lakabını verdiği oyuncu Şükran Ovalı ile büyük aşk yaşıyor. Maçlarda sahaya ‘Şükom’ yazılı kramponlarla çıkıyor. Şüko’suyla her yerde Siyam İkizleri gibi el ele, kol kola dolaşıyor.

Eski eşi Asena’dan geçen yıl ayrıldıktan sonra hiç vakit kaybetmeden tekrar dünya evine girebilmek için sabırsızlandığı ve Şüko’suna sürekli evlenme teklif ettiği iddia ediliyor. Caner’e sevgilisinin adını kramponlarına yazdırmak yetmemiş. Şimdi de Şüko’sunun portresini dev bir dövmeyle koluna kazıtmış. Bir yandan el bileğindeki minnacık ‘İ’ harfli dövmeyi bedeninde görmeye tahammül edemeyip daha boşanmadan sildiren İbrahim Kutluay’ın 11 yıllık eşi Demet Şener. Öte yandan daha birkaç aylık aşkının seksi bakışlı portresini kocaman dövmeyle koluna kazıtan Caner Erkin. Ne diyelim? İnşallah sonsuza dek birlikte olurlar. Dövmeyi bedenine kazıtmak kolay. Çıkartmak zor!

Yaz bitti havuz gitti şömine geldi

Haberin Devamı

Hülya Avşar kendi hayatını anlatan ‘Selfie’ filminde hayatına giren iki erkeğe yer vermeyecekmiş. Biri futbolcu Tanju Çolak. Diğeri iş adamı Saadettin Saran. Nedeni de bu iki isim Hülya’nın hikayesinin önüne geçip daha çok ilgi çekermiş. Çekmez, çekemez! Avşar Kızı’nın yanında hiçbir erkeğin ön plana çıkması mümkün değil. Hülya canı ne zaman isterse gündeme gelmeyi başarıyor. Ya ilginç bir laf ediyor ya da çok konuşulan bir poz veriyor. Yaz aylarında bikinisiyle havuz başında dans ederken çekilmiş fotoğrafını paylaştı. Sonbahar gelince bu kez şöminesinin önünde soyunarak iç çamaşırlı görüntüsüyle sosyal medyayı salladı. Şimdi sorarım size? Bu dünyada hangi erkek Hülya’nın yaratıcı zekasının ve cesaretinin önüne geçebilir? Güzelliği ve cazibesi de cabası. Sevgili Hülya 53 yaşında yine tüm kuralları deldi. Yaz bitti havuz gitti şömine geldi!

3 Adam var 1 adamlık espri yok

Zevkler renkler tartışılmaz. Birinin beğendiğini diğeri beğenmez. Komedi de aşağı yukarı aynıdır. Herkesin espri anlayışı farklıdır. Birinin güldüğüne diğeri gülmez. Ekranda ‘3 Adam’ diye bir talk şov var. Cuma akşamı prime-time kuşağında yayınlanıyor. Stüdyoyu dolduran genç, enerjik izleyiciler, kameraların dinamik çekimi, programa katılan konuklar her şey harika. Sunucu 3 Adam çok sempatik ve karizmatik. Zaten üçü de popüler ve sevilen karakterler.

Haberin Devamı

Başarılı olmaları için hiçbir eksikleri yok gibi. Bir şey hariç. Espri yeteneği! Çok çabalıyorlar. Kendilerini çok zorluyorlar. Önceden hazırlıklı ve doğaçlama gerekli gereksiz yerde konuşuyorlar. Tüm iyi niyetleriyle komik olmaya çalışıyorlar. Ama olmayınca olmuyor. Vermemiş mabut, neylesin Mahmut misali. Ortada 3 Adam var ama 1 adamlık espri yok!

DİĞER YENİ YAZILAR