İkisinin de yeri ayrı!

İkimizin Yerine, bir genç kızın edebiyat öğretmeniyle olan tutkulu aşkını anlatıyor... Başrolü paylaşan Nejat İşler ve Serenay Sarıkaya oyunculuklarıyla yerlerinin ayrı olduğunu gösteriyor.

Nejat İşler ile Serenay Sarıkaya’nın ‘İkimizin Yerine’ isimli filmi vizyona yeni girdi. Filmde Nejat kasabaya yeni gelen bir edebiyat öğretmenini, Serenay da hayata dair çözülmeyen sorunları olan ve yasak aşk yaşadığı Çiçek adlı genç bir kızı canlandırıyor. Çiçek’e yeni gelen öğretmenden uzak dur diyorlar. O gidip özel ders almak istiyor. Zamane kızları işte. Ne dersen tam tersini yapıyorlar. İki ünlü oyuncu filmdeki öpüşme sahneleriyle dikkat çekiyor. 44 yaşındaki Nejat İşler’in sinemada 22 yıllık son derece başarılı bir oyunculuk kariyeri var. 2010 Miss Turkey yarışmasının ikincisi 25 yaşındaki Serenay ise dizi oyuncusu ve reklam yıldızı olarak tanınıyor. ‘İkimizin Yerine’ diye bir filmde buluşmuşlar. Ama doğrusunu isterseniz ikisinin de yeri ayrı!

Dublör kullanmak ayıp değil!

Kıvanç Tatlıtuğ başrollerini Tuba Büyüküstün ile paylaştığı ‘Cesur ve Güzel’ adlı diziyle nihayet önümüzdeki ay ekranda hayranlarının karşısına çıkıyor. Yakışıklı oyuncu zarif eşi Başak Dizer ile bir galaya katılmış. Muhabirlerle ayaküstü sohbet etmek nezaketini göstermiş. Yeni dizisinde bazı tehlikeli sahnelerde dublör kullandıklarını söylemiş. Haberi ‘’Dublör itirafı’’ başlığıyla vermişler. Hollywood’da çevrilen filmlerin tümünde başrol oyuncularının dublör kullanmaları zorunludur. Projeyi sigortalayan şirket ve filmin yatırımcıları zaten aksine izin vermez. Tom Cruise ‘Görevimiz Tehlike’ filminin tehlikeli sahnelerinde dublör kullanmadı diye çıkan söylentiler tamamen palavradır. Filmin tanıtımı ve gişe başarısı için uydurulmuştur. Kıvanç en doğrusunu yapmış. Dublör kullanmak ayıp değil!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR