Bir ‘Patek’ için değer miydi?

Bir ‘Patek’ için değer miydi

Barcelona’da top koşturan Arda Turan saat koleksiyonu yapıyormuş. Birbirinden değerli dünyaca ünlü marka saatleri varmış. Bunlardan birini o zamanlar en iyi arkadaşı yani kankişi olan Burcu Esmersoy’a bir süre kullansın diye vermiş. Patek Philippe marka söz konusu saatin değeri 225 bin TL’ymiş. Ancak ünlü sunucu, ünlü futbolcunun saatini iade etmekte gecikmiş. Arda bu duruma içerlemiş. Ortak dostlarına “Saatimi aldı, geri vermedi” diye şikayet etmiş. Bunu duyan Burcu da alınmış. İkisinin arasında soğuk rüzgarlar esmeye başlamış. Burcu nihayet vakit bulup geçenlerde saati bir arkadaşıyla şimdilerde küs olduğu eski best friend’i yani kankişi Arda’ya göndermiş. Ama artık iş işten geçmiş.

Arda’nın saatini Burcu’ya kullansın diye verip sonra aldı geri vermedi demesi mi, yoksa Burcu’nun saatin üstüne yatmaya niyetleniyormuş havası vermesi mi daha düşüncesizce bir davranış bilemiyorum. Ama bildiğim bir şey varsa o da eskiden La Fontaine masalları vardı. Fransız yazarın Ağustos böceği ile Karınca, Karga ile Tilki, Tavşanla Kaplumbağa, Horoz ile Tilki gibi öyküleri son derece etkileyiciydi. Onlarla ne güzel oyalanırdık. Devir değişti. Teknoloji ilerledi. Yaratıcılık sona erdi. Şimdi iki ünlünün arasında magazin basınında çıkan bir saat krizi masalıyla idare etmek zorunda kalıyoruz. İnsanın aklına ister istemez şu soru geliyor. Bir Patek için değer miydi?

Haberin Devamı

Bir ‘Patek’ için değer miydi

Hey George Welcome to Turkey

53. Uluslararası Antalya Film Festivali başladı. Görkemli açılış törenine her zaman olduğu gibi bir zamanlar dünyaca ünlü olan film yıldızları katılıyor. Andie MacDowell, John Savage ve George Hamilton gibi Hollywood’un emektar isimleri bu yılki etkinliği renklendiriyor.

‘Green Card’ filminin yıldızı 58 yaşındaki Andie MacDowell, son olarak 2015 yılı yapımı ‘Magic Mike XXL’de köşkünde erkek striptizcilerle çılgın partiler veren varlıklı bir kadını canlandırdı. Andie ayrıca pürüzsüz teni ve doğal güzelliğiyle yıllarca L’Oreal’in yüzü ve sözcüsü olarak tanındı.

Bir ‘Patek’ için değer miydi

67 yaşındaki aktör John Savage efsane ‘The Deer Hunter’ filmiyle şöhret oldu. George Hamilton gibi o da ‘Baba 3’ filminde rol aldı. Güçlü bir karakter oyuncusu olduğunu hep kanıtladı.

Haberin Devamı

77 yaşındaki yakışıklı delikanlı George Hamilton ise her zaman fit ve dinç görünümüyle dikkat çeker. Yaşlı kurt hayatın keyfini çıkartır ve daima bronz dolaşır. Solaryumların, güneş kremlerinin yürüyen reklamı gibidir. Festivalde yarışan filmleri sinemalarda görür müyüz görmez miyiz bilemiyorum. Ama Andie, John ve özellikle George gibi unutulmaz yıldızları ülkemize davet ettikleri ve bize harika bir nostalji yaşattıkları için yetkilileri kutluyorum. 25 yıl önce “Hey Corç Versene borç” vardı. Şimdi de “Hey George Welcome to Turkey.”

DİĞER YENİ YAZILAR