İyi hoş başarılı ama bir Tarkan değil!

Açıksözlülüğüyle tanıdığımız Kaya Çilingiroğlu, Tarkan ve Murat Boz’u kıyaslamış. Ancak sözleriyle Boz’a ve hayranlarına ayıp etmiş...

Kaya Çilingiroğlu aklına geleni evelemeden, gevelemeden söyleyenlerden. Lafını hiç esirgemiyor. Kızı Zehra için samimi açıklamalarda bulunurken konu nereden oraya geldiyse Murat Boz hakkındaki görüşlerini bildirmiş. Tarkan ile kıyaslanmasını, karşılaştırılmasını anlamadığını söylemiş. “Tarkan gerçek bir star. Murat ise jüri üyesi. Arada dağlar kadar fark var. Ayıptır, günahtır. Murat başka bir ülkede olsaydı Tarkan’ı ancak Instagram’dan takip eden bir hayranı olarak kalırdı“ demiş.

Günahı bilemem ama Kaya, Murat’a ve hayranlarını ayıp etmiş. Beğenirsin, beğenmezsin ayrı. Ama sonuçta Murat Boz popüler bir şarkıcı. Ekrandaki perfomansı tutuluyor olmalı ki hala devam ediyor. Sürekli olarak konserler veriyor. Reklamlarda, filmlerde rol alıyor.

Daha ne yapsın? “Guti iyi topçu, ince gören oyuncu ama bir Alex değil” misali.

Kaya da “Murat Boz iyi hoş başarılı popçu ama bir Tarkan değil” deyip geçecekti!

Haberin Devamı

Şehvet kurbanı Şevket

İyi hoş başarılı ama bir Tarkan değil

Tamer Karadağlı Birol Güven’in yönettiği “Pamuk Prens” filminde kendi hayatını oynuyormuş.

Çapkınlıkları yüzünden 2007 yılında evlliği sona eren Karadağlı filmin galasında “Şehvetimin kurbanı oldum” diyerek espri yaparak herkesi güldürmüş. Tamer Bey, sürekli poz verip dublaj sesiyle konuşmadığı zaman çok daha karizmatik oluyor. Hazır itiraf etmiş. Birol Bey’le 1975 yapımı komedi erotik türündeki bir filmin bari yenisini de çeksinler. Sırrı Gültekin’in yönettiği orijinalinde dünya tatlısı Adile Naşit ve Mete İnselel başrolleri paylaşmıştı. Yeşilçam’ın seks film furyasının efsane aktörlerinden İnselel’i de Saadettin Erbil seslendirmişti. Karadağlı’nın dublaja ihtiyacı yok. Proje onları bekliyor. Adı da “Şehvet Kurbanı Şevket”...

Bizde habercilik dediğin budur işte...

“Muhteşem Yüzyıl Kösem” dizisinin yeni kanalındaki yeni kadrosunu tanıtmışlar. Yeni Kösem Sultan Nurgül Yeşilçay ve diziye yeni katılan Zeynep Farah Abdullah geceye birlikte gelmiş. Şimdi böyle bir organizasyonda muhabirler dizinin yıldızı Nurgül’e ne tür sorular sorabilir dersiniz?

Haberin Devamı

a)Kösem Sultan karakterine nasıl bir yenilik getireceksiniz?

b)Rolünüzden dolayı heyecanlı mısınız?

c)Dizinin ilk sezonunu izlediniz mi?

d)Kösem’i canlandıran Beren Saat’in performansını nasıl buldunuz?

e)Hiçbiri

Doğru cevap e şıkkı yani hiçbiri.

Nurgül Yeşilçay’a “Saçlarınız mı dökülüyor?” diye sormuşlar.

O da haklı olarak kızmış.

Güzel gözlü başarılı oyuncu boşuna sinirlenmiş.

Bugüne kadar öğrenmiş olması gerekirdi.

Bizde habercilik dediğin budur işte!

Mars’ta koloni kurmaya var mısınız?

İyi hoş başarılı ama bir Tarkan değil

Son zamanlarda dünya insanlara dar gelmeye başladı. Küresel ısınma, terör saldırıları yüzünden huzur kaçtı. Gözler artık başka gezegenlerdeki yaşama çevrildi. ABD’li oyuncu Leonardo Di Caprio uzay biletini almış bile. Mars’ta koloni kurmak için giden kafilede yer alacakmış.

Sessiz, sakin, ıssız bir gezegende yaşamak istiyormuş. Savaş, hava kirlenmesi, trafik derdinin olmadığı bir yerde mutlu olabilir misiniz? Savaş, siyaset ve hiçbir tartışmanın yapılmadığı bir ortamda huzur bulabilir misiniz? Mars’ta koloni kurmaya var mısınız? Yoksa “Nerde olursa olsun bir Türk katılırsa nasılsa o koloni bozulur onun için gitmeye değmez” mi diyorsunuz? Karar sizin!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR