Burcu bebek 40’ına geldi

Burcu bebek 40’ına geldi

Burcu Esmersoy 40 yaşına basmış. Arkadaşları sunucunun yaş günü için bir davet organize etmiş. Pastanın üzerinde Burcu’nun şekerden yapılmış maketi varmış. Kim düşünmüşse aferin. Burcu için bundan daha değerli bir jest yapılamazdı. Burcu kendisine aşık biri. Bu da çok güzel bir şeydir. İnsana haz ve mutluluk verir. Hayattaki en büyük aşkınız her an yanınızda. Burcu bu yüzden evlilikte tedbirlidir. Başta beğense de hayatını paylaşacağı erkekten bir gün bıkabileceğini bilir. Onun için 50’sine geldiğinde kendisini hala bekar olarak gördüğünü söyler. Birthday şarkısı Süperstar’dan “Kimler Geldi Kimler Geçti” Zaman o kadar çabuk geçiyor ki Burcu Bebek kırkına geldi!

Burcu bebek 40’ına geldi

İlmühabersiz olmaz Linet’cim

Şarkıcı Linet’in geçen yıl aşk yaşamaya başladığı ve Nisan 2016’da nişanlandığı Fransız sevgilisi evli çıkınca dünya başına yıkıldı. Neyse ki değerli bir yüzük ve son model bir Porche hediye alıp kendini kurtardı. Linet bundan sonra hayatına girecek adamı araştıracakmış. Evli mi bekar mı diye muhtara soracakmış. En iyisi yetkili tüm makamlardan noter tasdikli bir ilmühaber almakta. Yabancı dilde ise yeminli tercümana verip Türkçe’ye çevirteceksin. Mühür damga pulu hepsi olacak. Ya da yine birkaç 100 bin Euroluk bir nişan yüzüğü ve son model lüks bir spor arabayı peşin alacaksın Başka çaresi yok. Dünya çok gaddar!

Haberin Devamı

Burcu bebek 40’ına geldi

Babla’ya iki el yetmez

Diva Bülent Ersoy, sevgililerini ve eşlerini hep İzmir’den seçer. İlk eşi Cem Adler, Babla’dan boşandıktan sonra kayıplara karıştı. İkinci eşi popstar Armağan Uzun uzun zamandır meydanda yok. Demek ki Babla sonrası hayat duruyor. Maşallah Babla her zaman fevkaledenin fevkinde formda. Şimdi yine İzmirli bir arkadaşının kendisinden 38 yaş küçük oğluyla birlikteymiş. Babla tekne kiralayıp Bodrum’da müstakbel kayınvalidesi ve kadın arkadaşlarıyla tatile çıkmış. Kayınvalide adayı Babla’mızı kendi elleriyle beslemiş. İyi niyetinden şüphem yok ama… Yetmez! Gece rüyasında gördüğü boyozları İzmir’den sabah ilk uçakla İstanbul’a getirtip 50 tanesini kahvaltıda afiyetle tüketmiş bir Babla’dan bahsediyoruz. Anlaşıldı mı? İki el yetmez!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR