Aman Refiye Hanım sakın kapıyı açmayın

Çağatay Ulusoy 6 yıl önce ‘Best Model of Turkey’ seçilmişti. Gece saat 24.00’te birinciliği ilan edilmiş. İki saat içinde bir dizi teklifi gelmiş. O da otomatikman oyunculuğa yönelmiş. Ayla Algan’dan dersler alarak kendini geliştirmiş. 2011’de ‘Adını Feriha Koydum’ isimli diziyle sivrilmiş. Kısa süre içinde genç kızların gözdesi haline gelmiş. Çağatay şu aralar sezonun iddialı projelerinden biri olan ‘İçerde’de rol alıyor. Yakışıklı oyuncu son röportajında kendisiyle ilgili bir takım bilgiler vermiş.

16 yaşından beri gitar çaldığını, şarkı söylediğini, kadınlarda doğallığı sevdiğini, biraz içine kapanık olduğunu, arkadaşlığa önem verdiğini filan söylemiş. Şöhrete eriştikten sonra günlerden bir gün annesi Refiye Hanım’la oturduğu evin kapısına 15 genç kızın dayandığından bahsetmiş. Gözlerine inanamayan annesi oğlunun çaresiz ve cüretkar hayranlarını kırmamış. Tanrı misafiri diye içeri almış. Onlara çay ikram etmiş. Çağatay bugünlerde aşk konularından uzak durduğunu ve kariyerine odaklandığını iddia etse de bu zamane genç kızlarından korkulur.

Haberin Devamı

Önlemini almak lazım. Oğlu şimdi daha da popüler. O kapıya dayanan hayranlarının sayısı artık 15 değil yüzler hatta binler olur. Ne çay yetiştirebilirsiniz ne evin içine sığdırabilirsiniz. “Aman Refiye Hanım siz siz olun sakın kapıyı açmayın!”

Palavra Palavra Palavra

Ebru Şallı ile Cem Yılmaz’ın aşkı yaz sezonunun sonuna doğru başladı sonbaharı görmeden bitti. Ayrılık nedeni tam olarak bilinmiyor. Ebru’nun eski sevgilisi Sinan Akçıl’dan intikam almak için Cem’i kullandığı ve ünlü komedyenin durumu öğrendiğinde ilişkiyi noktaladığı iddia ediliyor.

Pilatesçi güzel sözüm ona bebek yüzlü popçuya ayrılırken bir e-posta atmış. “Bak ben sana neler yapacağım” demiş. Cem’in yakın bir arkadaşı vasıtasıyla söz konusu e-postadan haberi olmuş. Ebru ile olan birlikteliğini derhal sonlandırmış. Bu dedikodu tamamen uydurulmuş gibi geliyor. Ayrılığın nedeni olarak gösterilen e-posta nur içinde yatsın Fikret Şenes’in sözlerini yazdığı ve Ajda Pekkan’ın 41 yıl önce dillere destan olmuş bir şarkısını hatırlatıyor.

Haberin Devamı

Palavra, Palavra, Palavra!

Beren Saat artık tam bir ev hanımı

Beren Saat yaz başından beri kendisine teklif edilen 5 yeni diziyi beğenmemiş. Eşi Kenan Doğulu ile Amerika’da olan oyuncu şimdi film senaryoları okuyormuş. Beren bu saatten sonra kolay kolay proje beğenmez. Kendisi artık daha olgun, çok daha deneyimli ve şöhretli. Üstelik varlıklı ve evli.

Aşkı-Memnu’daki Bihter değil. Fatmagül değil. İntikam’daki Yağmur ve Derin değil. Kösem Sultan değil. Beren Saat artık tam bir ev hanımı!

DİĞER YENİ YAZILAR