Kim’in bavulları kimlerde yok ki?

Amerikalı reality şov yıldızı ve hiçbir kişisel yeteneği olmamasına rağmen belki de televizyonun en ünlü ve popüler ismi Kim Kardashian 6 günlüğüne Paris’e gitmiş. Moda haftası etkinliklerine katılma vesilesiyle magazincilere bol bol pozlar verip kendinden söz ettirecekmiş. Bunun için de Fransa’ya 6 bavul eşya götürmüş. Her güne bir bavul deniliyor.

Kim’in bavulları kimlerde yok ki

Kim’in geçen yıl Paris Moda Haftası boyunca 12 farklı kıyafet giydiğini söyleniyor. İran asıllı Ermeni güzeli aslında mütevazı davranmış. Her güne bir bavul nedir ki? Belki dünyanın başka ülkelerinde yaşayanlara çok gelebilir. Ama biz anormal sayıda bavullarla gezenleri görmeye alıştık. Dalaman ve Bodrum’a teknelerinde hafta sonları kalmaya giderken bile Kim’in Paris’e götürdüğünden çok daha fazla bavul götürenler var. Hava yolu şirketlerine ekstra bagaj ödemesi yapmakta dünyada rakip tanımayız.

Eşinin hediye ettiği timsah derisi marka bavula sarılarak poz veren Demet Akalın, Kurban Bayramı tatilinde gittiği İtalya’dan bir ordu bavulla dönmüştü. Diva Bülent Ersoy, yani Bülent Abla ya da nam-ı diğer Babla, bir geceliğine sahneye çıktığı mekanlara giderken yanına aldığı bavullar minibüsüne zor sığıyor. Ne diyorsunuz? Burası Türkiye!

Haberin Devamı

Kim’in bavulları kimlerde yok ki

Tarkan ideal koca çıktı

Tarkan Pınar Dilek ile evlendikten sonra iyi bir eş olma konusunda tam not aldı. Eşiyle ilgileniyor, onu koruyor ve düşünceli davranıyor. Magazincilerin Pınar’ı zor durumda bırakmasına izin vermiyor. Arabaya binerken centilmenliğini ihmal etmeyip kapısını açıyor. Beykoz’daki çiftliğini satıp eşinin ailesine yakın olmak için Köln’de lüks bir villa satın alıyor. Megstar işinde olduğu gibi özel hayatında da mükemmeli yakaladı. Her şeyden önemlisi iyi yürekli bir insan olduğunu kanıtladı. Nazar değmesin. Duyduk duymadık demeyin Tarkan ideal koca çıktı!

Kim’in bavulları kimlerde yok ki

Bollywood Hindu ile yanaklar artık yukarıda

Sermiyan Midyat'ın Hindistan’da 2 ayda çektiği "Bir Baba Hindu" vizyona girdi. Adından da anlaşılacağı gibi komedi dalında bir film. Gişede nasıl bir başarı yakalayacağını merak ediyorum. Hindistan Bollywood’uyla dünyada en çok film çeken ülkelerden. Hollywood’un tek rakibi. Ancak Mumbai’de yaşam Los Angeles gibi değil. Hindistan yemesi, içmesi ve standardı düşük hayat koşullarıyla yaşaması oldukça zor bir yer. Sermiyan Midyat bu filmle memlekette asık suratlı ve üzgün gezen insanları bir nebze olsun güldürmeyi hedeflediklerini söylemiş. "Yanakları yukarı kaldıracağız" demiş. İnşallah başarılı olur. Somurtmaktan bir hal olduk orda, burda. Bollywood Hindu ile artık yanaklar yukarda!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR