Bir içim su Ivana Sert

Yabancı güzellerimizden Ivana Sert, adını “Su” olarak değiştirmek istedi. Çok fazla evrak istenince de bu işten vazgeçti!

Bir içim su Ivana Sert

Sırbistanlı Ivana Sert, ülkemizde altın bulan yabancı güzellerden İç çamaşırı mankeniyken varlıklı bir ailenin veliahtıyla evlendi. Magazincilerin nabzına göre şerbet verip onların gözdesi olmayı bildi. Açılışlarda, davetlerde fotoğrafçılara sürekli çarpıcı pozlar verdi. Sonunda medyatik ve sosyetik bir ikoncan haline geldi. Bu arada kaşla göz arasında zengin eşinden bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Bir süre sonra olaylı bir şekilde boşansa da geleceğini garanti altına almayı bildi.

Dans yarışması, tarz yarışması derken TV’de kendini gösterdi. İsmini moda, güzellik ürünleri ve takılarıyla bir marka haline getirdi. Popülerliği sayesinde reklamlar ve tanıtımlarla paraya para demedi. Son olarak örf ve adetlerimize uyarak Kurban Bayramı’nda kurban kestiğini söyledi.

Ivana şimdi de Türk ismi almak istemiş. Adını “Su” olarak değiştirecekmiş. Su Sert ismi kulağına hoş gelmiş. Ancak çok fazla evrak istenince vazgeçmiş. Ne diyelim? Allah vermesin başka bir dert. Karşınızda bir içim su Ivana Sert!

Haberin Devamı

Sosyal medyanın kralı Türkler

Bir içim su Ivana Sert

Sosyal medyada Türkler’den daha güçlüsü yok. Televizyonda yılın dizisi denilen “İçerde” ekrana geldiği ikinci haftada Türkiye’de 10 saat 40 dakika, dünyada ise 4 saat 15 dakika gündemde kalarak rekor kırmış. Hadi bizi anladık. Dünyaya ne oluyor? “Game of Thrones” mu bu? İnsanlar çıldırdı mı? 4 saatten fazla Çağatay Ulusoy’la Aras Bulut İymemli’yi mi trend topik yapmışlar. Bırakın onları tanımayı isimlerini bile telaffuz edemezler. Özellikle İynemli’yi! Ama Türk’ün gücü işte. Neyi istersek onu TT yapıyoruz. Savulun sosyal medyanın kralı Türkler geliyor!

Burun farkıyla Sinan Bieber

Bir içim su Ivana Sert

Sinan Akçıl, Justin Bieber’in Türkiye şubesi konumunda. Bir tek özel hayatını Justin’den çok daha uslu yaşıyor. Ama fizik olarak ona benzemek için elinden geleni yapıyor. Son olarak burnuna estetik yaptırdığı iddia ediliyor. Sinan’ınki artık hık demiş Justin’in burnundan düşmüş gibi olmuştur. Yeryüzünde Justin’e benzemek isteyenler olabilir. Ama bizim şarkıcı, besteci, söz yazarı Sinan bir adım önde gidiyor. 34 yıllık Sinan Akçıl burun farkıyla Sinan Bieber oldu!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR