Ahu'ya bak Cem'i al

Cem Yılmaz ile Ebru Şallı’nın aşkı göz açıp kapayana kadar sona erdi. Zaten ünlü komedyene göre aralarında aşk filan yokmuş.

Sadece arkadaşlarmış. Ebru herhalde bunun farkında değildi. Kendi kendine gelin güvey oluyordu. "Güzel bir şey yaşıyoruz" diyordu. Pilatesçi güzelin farkında olmadığı bir başka konu da Cem’in eski eşi ve oğlu Kemal’in annesi Ahu Yağtu’nun varlığı oldu. Ebru ile birlikte olduğu haberi çıktıktan sonra Cem her yere Ahu ile gitti. Tatilde, konserde, galada hep yanında Ahu vardı. Hatta ikisi evliyken bile bu kadar birlikte görünmüyorlardı. Ayrıldıktan sonra arada bir çocukları için beraber oluyorlardı. Derken Cem, Ebru ile cilveleşmeye başladı. Ahu Hanım o günden sonra eski eşinin yanından bir an bile olsun ayrılmadı. Sonunda Cem ile Ebru’nun olan veya olmayan aşklarını, başlar başlamaz veya hiç başlamadan bitirmeyi başardı.

Bundan sonra ünlü komedyenle birlikte olmayı düşünen kadınların kulağına küpe olsun. Anasına bak, kızını al misali. Ahu’ya bakıp Cem’i alacaksın. Yoksa Ebru gibi bir ay içinde ortada kalacaksın!

Haberin Devamı

14 yıl sonra aynı heyecanı yaşamak zor

Özcan Deniz ile Nurgül Yeşilçay 14 yıl sonra yeniden bir projede buluşmuş. 2002 yılının efsane dizisi "Asmalı Konak"ta Seymen Ağa ve Bahar karakterlerini canlandıran ikili şimdi Özcan’ın yönetmenliğini üstlendiği "İkinci Şans" filminde başrolleri paylaşıyormuş.

Özcan ve Nurgül bu filmde de iki sevgiliyi oynuyormuş. Aradan uzun zaman geçince insanlar hem hayat deneyimi kazanıyor hem doğal olarak olgunlaşıyor. Özcan 44, Nurgül 40 yaşına geldi. Yani Asmalı Konak zamanında biri 30 diğeri 26 yaşındaydı. Yeni filmlerinden bir kare yayınlamışlar. En ateşli sahne buysa diğerlerini görmesek de olur. Özcan başını yastığa, sol elini Nurgül’ün sağ göğsüne koymuş horul horul uyuyor. Nurgül deseniz o da derin bir uykuya dalmış. Rol icabı bile olsa 14 yıl sonra aynı heyecanı yaşamak zor. Aralarındaki elektrik gitmiş. Ekranın ünlü çifti bu kez aşktan değil yorgunluktan kendinden geçmiş!

DİĞER YENİ YAZILAR