Speedy Gonzales Caner

Futbolcu Caner Erkin, aşkı ve evliliği seven ünlülerimizden. İkisini de mümkün olan en kısa sürede yapmayı başarıyor. Boşta kalmaktan hoşlanmıyor. Yoğun ve yorucu bir ilişkisi olsun istiyor. Eski eşi Asena Atalay’dan boşandıktan sonra çok bekleyemedi. “Dur bir nefes al” dedilerse de dinlemedi. İlk fırsatta kendisine yeni bir sevgili edindi. Oyuncu Şükran Ovalı ile flört etmeye başladı.

İlişkisini önce büyük bir heyecanla sosyal medyadan duyurdu. Sonra sevgilisinin adını sahaya çıktığı pembe kramponlarına yazdı. Şüko’suyla birlikte mutluluktan 32 dişini gösterdiği selfieler paylaştı. İlişkilerinin 3’üncü haftasında sevgilisine evlilik teklif ettiği iddia edildi. Geçen hafta da üstüne titrediği müstakbel zevcesini ailesiyle tanıştırmış. Şayet Caner sabredebilirse nikah liglere verilen devre arasında olacakmış. Medeni durumu müsait her erkek Caner gibi olsa evlilik müessesi kurtulurdu. Bu dünyada ne bekar kadın, ne bekar erkek kalmazdı. Nikah salonlarının Speedy Gonzales’i: Caner Erkin

Yasaklar ünlüler için geçersizdir

Haberin Devamı

Kıvanç Tatlıtuğ eşi Başak Dizer ile seçkinlerin eğlence mekanı Soho House’a gitmiş. Çıkışta görüntü alınmasını engellemek için, yasak olmasına rağmen aracını mekanın bahçesine kadar getirtmiş. Çok normal. Ünlüler ayrıcalıklıdır. Başkaları gibi değildir. Onlar farklı gruptandır. Bir kere gittikleri yerlere şeref verirmiş gibi girerler. “Buraya geliyorsak bize teşekkür etmeniz gerekir” havasını verirler. Sonra kapıda törenle karşılanırlar. Ayrıca içerde özel muamele görürler. Personel onları derhal önemser ve kişiye özel hizmet eder.

Ünlünün ününe göre gözlerinin içine bakar, bir dediğini iki etmez. Müşteriler de onlara orda oldukları için sanki minnettarmış gibi davranır. Ertesi günü hepsi marifetmiş gibi eşine dostuna o ünlüyle aynı yerde olduğunu ve ne kadar eğlendiğini ballandıra ballandıra bir de üstelik abartarak anlatır. Kendince bir güzel havasını atar. Açık alanlarda da bu böyledir. Siz hiç Acun’u ayağında parmak arası terlik olmadan başında kaskıyla motosikletine binerken gördünüz mü? İmkan yok! Neden biliyor musunuz? Yasaklar ünlüler için geçersiz de ondan. En azından onlar öyle sanırlar!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR