Büyük komedyenin küçük şeyleri

Cem Yılmaz sevgilisi Ebru Şallı hakkında sorulan sorulara imalı cevaplar vermeye devam ediyor...

Cem Yılmaz yaşıyla değil ama performansıyla canım Türkiyem’in en büyük komedyeni. Adamda şeytan tüyü var. İnsanın adeta içini gıdıklıyor. Sıradan bir lafı bile komik geliyor.

Ünlü komedyenin son günlerde Ebru Şallı ile olan sürpriz birlikteliği konuşuluyor. Geçen akşam Tarkan konserine gitmiş. Yanında Ebru değil eski eşi Ahu Yağtu varmış. Muhabirler Ebru’yu kastederek tatilinin nasıl geçtiğini sormuş. Cem de yine imalı bir cevap vermiş. “Küçük şeylerle mutlu oluyorum” demiş. Pilatesçi güzel sunucu bu konuda ne düşünüyor bilemeyiz. Görünen o ki Ebru, komedyenin küçük şeyleri arasında yer alıyor!

Işıl Hanım’ın koruma perdesi

Işıl Reçber özellikle yazları tatildeyken dikkatli davranıyor.

Geçen gün bikinisiyle evlerinin iskelesinde güneşlenirken foto muhabirlerini farketmiş. “İmdat” diye cankurtaranı çağırmış. Cankurtaran güneşin altında bir saat hiç hareket etmeden beklemiş. Neyse ki o ara denizde boğulma tehlikesi geçiren filan olmamış. Cankurtaran yetmeyince Işıl Hanım bu kez oğlu ve eşini de yanına çağırmış. Hepsi birlikte Işıl Hanım’ın koruma perdesi görevini üstlenmiş olmuş. Yazın bitmesine üzülüyordum. Böyle haberler artık bir süre olmayacak diye şimdi daha çok üzülmeye başladım!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR