Uçtu uçtu şampiyon uçtu

Kenan Sofuğlu, Sakarya’daki villasının üçüncü katından havuzuna dizlerini büküp çivileme atlayınca ayağını sakatlamış. Şampiyon motorsikletçi atlayışının video görüntüsünü Instagram’da paylaşmış. Altına da "Bu atlayış sonrası hastanelik olduk. Çok şükür iyiyim" diye yazmış. Hangisi daha kaygı verici bilemiyorum. Böyle gereksiz ve görgüsüz bir deneyimde bulunmayı düşünmesi mi? Başarısız sonuçlanmasının haberini görüntüyü paylaşarak vermesi mi? Yoksa hastanelik olduk diye kendinden çoğul olarak bahsetmesi mi? Kenan işin asıl esprisini kaçırmış. 1970’lerin efsane Amerikalı gösteri sanatçısı, korkusuz ve çılgın Evil Kneivel gibi yapacaktı. Havuza motorsikletiyle atlayacaktı. "Uçtu uçtu şampiyon uçtu" olacaktı!

Ödül töreni değil ücretsiz ünlüler şöleni

Uçtu uçtu şampiyon uçtu

Oktay Kaynarca, Altın Kelebek’te "En İyi Dizi Oyuncusu" kategorisindeki adaylığından çekilmiş. Kendine göre de saçma sapan bir mazeret vermiş. Bu şövalyeliği basın desteğine ihtiyacı olmadan önce yapsa belki bir anlamı olabilirdi. Ununu eleyip eleğini duvara astıktan sonra değil. Bizdeki ödül törenleri sırf ünlüleri bir araya getirmek için yapılır.

Haberin Devamı

Verilen ödüller başarıya değil tamamen popülariteye endekslidir. Kimlerin kazanacağı önceden bellidir. "Akademi Ödülleri" ve "Altın Küre Ödülleri"ne aday olduklarında sonuçtan habersiz geceye katılan ünlü Hollywood yıldızlarından çok çok daha gururludurlar. Medya kuruluşları kendi bünyelerindeki ünlü isimlerin piyasa değeri yükselsin diye ödül töreni düzenler. Okullar da hem öğrenciler bedavadan ünlü görsün hem de bu vesileyle kurumlarının bedava reklamı yapılsın diye. Onun için ödül töreni dedikleri aslında ücretsiz ünlüler şölenidir!

Serdar'ın Chloe kozu

Uçtu uçtu şampiyon uçtu

Serdar Ortaç kariyerinin olgunluk dönemine geldiğinde çapkınlıkları, kumarı artık haber değeri taşımaktan çıkınca aklını kulllandı. Kendisinden çok genç İrlandalı güzel bir mankenle evlendi. Eşi Chloe Loughnan çarpıcı fiziğiyle hemen magazincilerin ilgisini çekti. Sürekli ilgi görmek 24 yaşındaki ithal yengenin doğal olarak hoşuna gitti. Bu da Serdar’ın işine geldi. Her fırsatta Chloe ile ilgili manşetlik açıklamalar yaparak gündeme gelmeye başladı. Yok evlendiğine pişmanmış, eşini boşayacakmış, çocuk istiyormuş ama eşi daha hazır değilmiş, Chloe kıskandığı için sahnedeki dansçılarına yaklaşamıyormuş, Chloe’yi artık tek başına artık yurt dışı gezilerine yollamayacakmış, falanmış, filanmış. Ünlü popçu son olarak evlenmeden önce eşini 3-5 sene denediğini söylemiş. Sanırsınız test sürüşü yapıp araba beğeniyor. Ve Serdar’ın Chloe kozu, tüm hızıyla devam ediyor!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR