Alo jandarma Ken ile BarbIe burada!

Alo jandarma Ken ile BarbIe burada

Oyuncak dünyasının en ünlü çifti Ken ile Barbie’dir. Ken’siz bir Barbie, Barbie’siz bir Ken düşünmek imkansızdır. Gerçek hayatın Ken ile Barbie’si ise Kenan Doğulu ve Beren Saat’dir. Malibu sahilinde Hollywood yıldızları gibi evlendiler. Sonrasında her zaman, her yerde el ele, diz dize, göz göze görüntülendiler.

‘Tencere Kapak’ misali tam bir uyum içinde olduklarını defalarca gösterdiler. ‘Ken’ Kenan ile ‘Barbi’ Beren geçen akşam Bodrum’da bir dost ziyaretine gitmiş. Yevmiyelerini kazanmak için yaz sezonu boyunca Bodrum’da günün 24 saati ünlü nöbeti tutan muhabirler görevleri gereği bunların peşindeymiş. Kenan muhabirlerin sorularına muhatap olmak istememiş. Cep telefonuyla konuşuyormuş gibi yapmış. Uyanık magazinciler bu bayat numarayı yememiş. Kenan’a “Cebiniz kapalı, numara yapmayın” demiş. Bu arada ev sahibi Murat Başoğlu, ‘Ken’ Kenan ile ‘Barbie’ Beren çifti sokaktaki basın ordusundan rahatsız olduğu için jandarmayı aramak zorunda kalmış. Düşünceli sunucu daha sonra ‘Jandarma çağırdığım için kusura bakmayın arkadaşlar’ diyerek habercilerin gönlünü almış.

Haberin Devamı

Bodrum’da bir gece daha işte böyle, ortada aslında bir olay yokken yine olaylı geçmiş. Ne denizde, ne havada, ne karada. Alo Jandarma Ken ile Barbie burada!

Helal olsun Demet Akalın’a

Demet Akalın, müzik sektöründeki 20’nci yılını yakında çıkaracağı özel bir albümle kutlayacakmış. 20 yıl göz açıp kapayana kadar çabuk geçti. Bu süre içinde eski manken Demet kendini müthiş geliştirdi. Pop müziğin ülkemizdeki önemli isimlerinden biri haline geldi. Dilediğinde dikkat çekmeyi bildi. Polemikleriyle, farklı giyim zevkiyle, evlilikleriyle, bebeğiyle, tektaşıyla, pahalı hediyeleriyle hep gündemde kalmayı başardı. Daima içinden geldiği gibi konuştu ve davrandı. Samimiyetini, doğallığını hiçbir zaman kaybetmedi. 44 yaşındaki sanatçı şimdi kariyerinin doruğuna ulaştı. Standardını düşürmediği istikrarlı performansıyla herkesin saygısını kazandı. Sevin, sevmeyin, beğenin, beğenmeyin. O ayrı. Ama hakkını verelim. ‘’Helal olsun Demet Akalın’a’’ diyelim!

Haberin Devamı

Düğünden düğüne Pınar ile Tarkan

Tarkan’ın sahibi olduğu bir şirketin çalışanı Bodrum’da evlenmiş. Megastar iyi bir patron olduğunu göstermiş. Elemanının nikah şahitliğini üstlenmiş. Harbiye Açıkhava’da vereceği konserlere hazırlanan ünlü şarkıcı, kendi düğünlerinden beri ilk kez eşi Pınar Dilek ile birlikte boy göstermiş. İddiaya göre herkes Pınar’ın yeni estetik yaptırdığı burnunu beğenmiş. Doktorunun adını öğrenmek için sıraya girmiş. Dedikodu işte. Doğru mu değil mi bilemiyorsun.

Pınar o kadar uzun zamandır ortalıkta yok ki kendisini görenler burnunun orijinal şeklini unutmuş da olabilir. Ne diyelim? Artık bununla yetinmek zorundayız. Düğünden düğüne Pınar ile Tarkan!

DİĞER YENİ YAZILAR