Eyvah! Emina oyunculuk yapacak

Emina Sandal bir dizide rol almak istiyor. Eşi Mustafa Sandal’ın işi zor...

Eyvah Emina oyunculuk yapacak

Mustafa Sandal’ın eşi Emina yeni bir dizide rol almak istiyormuş. Daha önce Lale Devri’nde oyunculuğu deneyen 34 yaşındaki Boşnak & Sırp şarkıcı pek kendini gösterememişti. Hatırlarsanız diziye ismini veren Lale karakterini canlandıran Emina, 16 bölüm sonunda düşük reytinglerinden dolayı yayından kaldırılması söz konusu olan projeden ayrılmıştı. Bu kez hayal kırıklığına uğramaması için senaryoları eşi denetliyormuş. Musti oyunculuk konusunda çok yeteneklidir. Hatta bence oyunculuğu popçuluğundan bile iyidir. Emina’nın Penelope Cruz’u gölgede bırakan çarpıcı güzelliğine diyecek yok. Oyuncu olarak ise yetersizdi. Musti’nin hem eşine uygun bir hikaye seçmesi hem de rol yapma becerisini geliştirmesi gerekiyor. İçinden haykırışını duyar gibiyim. Eyvah! Emina oyunculuk yapacak!

Eyvah Emina oyunculuk yapacak

Siyah beyaz değil cesur ve güzel...

Kıvanç Tatlıtuğ ile Tuba Büyüküstün “Siyah Beyaz” isimli dizide başrolü paylaşacaktı. Ancak Kıvanç’ın hikayedeki karakterini fazla acımasız bulduğu için değişiklikler yapılmasını istediği söylendi. Derken dizi başka bir sezona ertelendi. Kıvanç ve Tuba için yepyeni bir proje üretildi. Yapım şirketi, ‘Siyah Beyaz’ın senaryo çalışması bitmediği için Ekim ayında ‘Cesur ve Güzel’ ekrana gelecek” dedi. Oyuncu olduktan sonra hikaye bulmak kolay. Bunların arşivlerinden senaryo fışkırıyor olmalı. “Siyah Beyaz” olmadı “Cesur ve Güzel” verelim.

Haberin Devamı

Eyvah Emina oyunculuk yapacak

Mesafe arttıkça evlilik uzar

Yılmaz Erdoğan ile oyuncu eşi Belçim Bilgin 10 yıldır evli. Son 3 yıldır da boşanacaklarına dair haberler çıkıyor. Çünkü ikisi pek bir arada görülmüyor. Yılmaz 2 yıl önce yerleştiği Marmaris Köyceğiz’de sessiz, sakin, kafasını dinliyor. Yurt dışında kariyerine devam etmek isteyen Belçim, İngiltere - ABD arasında mekik dokuyor. Yılmaz hala Muğla’da. Belçim ise Londra’da. Bundan böyle Londra’da yaşayacakmış. Çiftin şimdilik boşanmaya niyeti yokmuş. “Gözden uzak, gönülden ırak” derler. Uzun süre evli olanlar için geçerli değildir. Mesafe arttıkça evlilik uzar!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR