Oyuncu için senaryo değişmez

Kıvanç Tatlıtuğ, uzunca bir aradan sonra tekrar ekrana dönme hazırlığındaymış. Tuba Büyüküstün ile başrollerini paylaşacağı dizi ‘Siyah Beyaz’ adını taşıyormuş. Son oynadığı ‘Kurt Seyid ve Şura’da hayal kırıklığı yaşayan ünlü oyuncu bu kez işi şansa bırakmak istemiyormuş.

Reytinglerde başarılı olmak ve imajını zedelememek için dikkat ediyormuş. Bu yüzden çekimler daha başlamadan ufak çapta bir senaryo krizi yaşanmış. Kıvanç, ‘Başkan’ lakabıyla hitap edilen karanlık işlerle uğraşan bir adamın sağ kolu ‘Ferhat’ı oynayacakmış. Ancak yakışıklı aktör dizide canlandıracağı karakterin çok kötü ve acımasız bir adam olarak gösterilmesinden rahatsız olmuş. Senaristler iddiaya göre Kıvanç’ın isteği doğrultusunda hikayeyi değiştiriyorlarmış.

Haber doğruysa hata yapıyorlar. Ya o role başka birini bulacaklar. Ya da Kıvanç’tan vazgeçmek istemiyorlarsa ona bambaşka bir proje hazırlayacaklar. Kötü adam karakterine izleyiciye sempatik gelsin diye biraz iyilik vermeye çalışırsan hikayenin özünü, inandırıcılığını yitirirsin. Oyuncun beğensin diye senaryoyla oynamaya başlarsan diziyi başlamadan bitirirsin!

Haberin Devamı

Kasalar bavullar torbalar dolusu Babla

Diva Bülent Ersoy, nam-ı diğer Bülent Abla ya da kısaca Babla heybetli, görkemli ve son derece ihtişamlı bir kadındır. Kostümleri, mücevherleri, takıları, saçı, makyajı ve özellikle iştahı hep abartılı yansıtılır. Örneğin başkalarının yedikleri porsiyonlarla anlatılır. Babla’nınki kilolarla.Başkalarının giydikleri tanelerle anılır. Babla’nınki bavullarla. Divamız geçen hafta Bodrum Türkbükü açıklarında tatil yapmış. Tekneye 8 valiz dolusu kıyafet, 10 kasa meyve, bol miktarda kahvaltılık malzeme ve sebze dolu alışveriş torbaları taşımışlar. Özel bir aşçının bulunduğu tekneye her gün lokantalardan kebap ve balık siparişleri verilmiş. İşte size Babla farkı. Meyveyi, sebzeyi, kahvaltılığı, balığı, kebabı her şeyi anlarım. 8 bavul dolusu giysiyi aklım almaz. Tekne bu tekne. Sahne değil! Tatil bu tatil. Ekstra değil! Söz konusu divamız olunca kavramlar değişiyor. Kasalar, bavullar, torbalar dolusu Babla oluyor!

Haberin Devamı

Önemli olan makyajsız kendini iyi hissetmek

Radyo programlarıma konuk olan bazı ünlü kadın popçu ve oyuncuyu aynı akşam ekranda gördüğümde kimi zaman gözlerime inanamazdım. Yaptıkları makyaj sayesinde ekranda radyo stüdyosunda olduklarından son derece farklı görünürlerdi. İnanın aralarında tanımakta zorluk çektiklerim bile oldu.

Ünlü popçu Hadise’nin doğal bir güzelliği var. Makyajsız fotoğrafının çekilmesine aldırmıyor. Birçok ünlü hemcinsi gibi yüzünü saklamaya çalışıp panik yapmıyor. Hatta “Sorun yok çekebilirsiniz. Kendimi böyle de çok iyi hissediyorum” diyor. Önemli olan kendine güvenmek. Makyajsız da kendini iyi hissetmek!

DİĞER YENİ YAZILAR