Senaristi tekmeleyen oyuncuya tekme

Crimal Minds’ dizisi 11’inci sezonuna girdi. FBI’nın kriminallerin profilini çıkartarak polislere yardım ettiği elit bir ekibin her bölümde farklı ve heyecanlı maceraları tüm dünyada ilgiyle izleniyor. Ekibin lideri Aaron Hotchner karakterini canlandıran 54 yaşındaki Thomas Gibson yönetmenliği üstlendiği bir bölümde dizinin senaristi ile tartışmış. Sinirlerine hakim olamayan deneyimli oyuncu sette senaristi tekmelemiş. Senarist şikayetçi olmuş. Araya yazarlar sendikası girmiş. Dizinin sahibi CBS kanalı bunun üzerine Gibson’ı setten uzaklaştırmak zorunda kalmış. Çekimleri yapılan son iki bölümde Gibson yer almamış. Ne zaman döneceği belli değil. Gibson bundan 3 yıl önce alkollü araç sürerken trafik ekiplerine yakalandığında 5 polis memuru kendisini zapt etmekte zorlanmıştı. O olaydan sonra yapımcılar ve yayıncı kanal aktöre bir ceza vermemişti. Bu kez affetmediler. Senaristi tekmeleyen oyuncuya Hollywood’da tekmeyi attılar. Sizce bizde olsa ne yaparlar?

ŞEZLONG TUTMA YASAĞI BİZDE DE OLMALI

Haberin Devamı

İtalya’da plajlarda şezlong tutmayı yasaklamışlar. Yetkililer sabahın köründe gidip plajlarda en iyi yeri kapmaya çalışmanın diğer tatilcilere haksızlık olduğunu belirtmiş. İtalya’da yeni çıkan kanuna göre şezlonglara havlu ve özel eşyalarını bırakıp yer tutanlara 662 lira para cezası verilecekmiş. Şezlong tutma bizde de büyük problem. Bir bakıyorsunuz şemsiye altındaki tüm şezlonglar kapılmış ama üstlerinde kimse yok. Saatlerce hatta tüm gün boş kalan şezlonglar oluyor. Rahmetli anneciğim Dilşan Hanım, Fethiye’deki Hillside Beach Club’da şezlongların üstüne bırakılanları hiç takmazdı. Herkes onun gibi yapamaz. Şezlong tutma yasağı bizde de olmalı.

MADONNA ÜSTÜ LADY GAGA

Hande Yener konserlerinde görsel şova önem veriyor. Kostümlerini, aksesuvarlarını en çılgınlarından seçiyor. Popun kraliçesi şanına layık şekilde rakiplerinden farklı olmaya çalışıyor. Açıkhava’daki son konserinde sahneye 300 metre demir boru kullanılarak yapılan dev bir kafes içinde çıkmış. Yetmemiş yanlarına iki de yangın merdiveni kurdurmuş. Konser boyunca Hakan Akkaya imzalı birbirinden iddialı 7 kostüm değiştirmiş.

Haberin Devamı

Eline Türk bayrağı alıp gladyatörler gibi giyinmiş. “Ben bir savaşçıyım. Çok düşmanım var. Tıpkı ülkemiz gibi. O yüzden biraz güçlü durayım istedim” demiş. “Millet Bodrum’da denize girerken biz evde kareografi çalışıyorduk” diye konsere ne kadar önem vererek hazırlandığını göstermiş. Hande geçen yıl da aynı konsere 3 aylık prova sonrası uçarak çıkmıştı. 24 şarkılık repertuvarına 12 dansçı eşlik etmişti. Döner üstü pilav vardır. Hande’ninki de onun gibi. Madonna üstü Lady Gaga!

KALPLERE VUR BİR ZIMBA CUPPA DA CUPPA

Tarkan’ın ‘Cuppa’sı hayranları tarafından pek tutulmadığı iddia edildi. Megastarın uzun bir aradan sonra çıkarttığı eğlenceli parça çok eleştirildi. “Hiçbir yazlık mekan çalmıyor” dendi. Geçenlerde Sertap Erener’e alışverişe çıktığında ayaküstü sormuşlar. O da dinlemediğini söylemiş. Yani sektörün en önemli yıldızının son çalışmasını merak bile etmemiş. Ben şahsen çok beğendim. Tarkan’ın müziğine olan sevgimden, kariyerine olan saygımdan, her yaptığı parçanın başımın üstünde yeri var. Megastar yakında ard arda vereceği konserlerle hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Kalplere vur bir zımba. Cuppa da Cuppa Cuppa!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR