Ivana artık balıkçıda bizımla

Ivana Sert, davetlerde, açılışlarda sık sık boy gösteren sosyetik bir ikoncandı. Derken varlıklı bir ailenin veliahtı olan eşinden olaylı bir şekilde boşandı. Ama 36 yaşındaki güzel Sırp manken kendi başına ayakta durmasını bildi. Hırsı, aksanı ve cazibesiyle hem televizyon yıldızı hem iş kadını oldu. Önce ‘Yok Böyle Dans’ yarışmasına katıldı. Pistte kıvrak ve seksi figürler sergiledi. Şov yapma yeteneğiyle dikkat çekti. Yarışmanın bitimine doğru uyanık davrandı. Elenmeyi beklemeden kendini sakata ayırdı. Böylece kaybedenlerin arasına girip imajına zarar vermemiş oldu.

Sonra ekranda popüler bir tarz yarışmasının jüri koltuğuna oturdu. Bu arada modacılığa soyundu. Kendi takı markasını filan yarattı. AVM’lerde hem cinsleriyle söyleşiler yaparak iyi para kazandı. Tarz yarışması sona ermesiyle birlikte Ivana ortalıktan çekildi. Sevgilisiyle Arnavutköy’de müdavimi oldukları bir balıkçının haricinde etrafta pek görünmez oldu. Şimdi bu iş böyle olmaz. Hayranları var. Nerede bu kadın, ne yapıyor diye merak edenler var. Duyduk duymadık demeyin. Ne orada, ne şurada, ne burada. Ivana artık balıkçıda bizımla!

Haberin Devamı

Meğer noter çıkışı olmazmış

Sinem Kobal paparazzilerin sevdiği bir ünlü. Medyatik ilişkileriyle daima gündeme geliyor. Sinem, yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile evlendikten sonra bir taşla iki kuş vurmak isteyen muhabirler açısından daha da popüler bir isim oldu. Ayvalık’taki nikahı, düğünüyle gündem yarattı. Tekne tatilinin fotoğrafları magazin sayfalarını süsledi.

Sinem’i son olarak noter çıkışı görüntülemişler. Ünlü yıldız elindeki evrakları gizlemeye çalışmış. Özel şöförü foto muhabirlerine müdahale etmiş. “Burada olmaz, şimdi çekmeyin” diye araya girmiş. Neden olmazmış anlayamadım? Başka her yerde oluyor da orda mı olmuyor? Çekimi önce notere mi tasdik ettirmek gerekiyor?

Ünlü bu ünlü! Nerede yakalarlarsa orda fotoğrafını çekerler. Noter, moter dinlemezler. Sinem bunu bildiği, aynı zamanda da makyajsız olduğu için hızla arabasına binmiş. Şöförü de aklı sıra gazetecileri engellemeye çalışmış. Neden derseniz. Meğer noter çıkışı olmazmış!

Haberin Devamı

Vız gelir tırıs gider

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen önümüzdeki yıl dünya evine giriyormuş. Ünlü çift iddiaya göre kısa bir süre önce sekteye uğrayan ilişkilerini Fahriye’nin gittiği Alibeyköylü bir medyum sayesinde kurtarmış. Sıkıntılı günler geride kalmış. Burak evlilik teklifinde bulunmuş. Fahriye kabul etmiş. Sonra ailesinin onayını almak için Almanya’ya el öpmeye gitmişler. Yurda döner dönmez de evlilik hazırlıklarına başlamışlar.

Nazardan korkan Fahriye, Burak ile olan fotoğraflarını Instagram’da paylaşmaya çekiniyormuş. Neden çekiniyor ki? Nasılsa ‘aşk kurtaran medyumu’ bulmuş. Sosyal medya ona artık vız gelir tırıs gider!

DİĞER YENİ YAZILAR