Dokunmak değil bakmak bile yasak

Dokunmak değil bakmak bile yasak

Serdar Ortaç, İrlandalı genç ve güwzel manken eşi Chloe Loughnan ile dünya evine girdikten sonra hayatına çeki düzen verdi. Kötü alışkanlıklarını bırakmak için elinden gelen gayreti gösterdi. Bağımlısı olduğu kumar masalarında çok nadir görüntülendi. Çapkınlığı bıraktı. Eşine sadık kaldı. Çocuk istediğini her fırsatta tekrarladı.

Ünlü popçu şimdi de sahne aldığı Antalya’da hayranlarına evlilik tavsiyeleri vermiş. Evliliğin iyi ve kötü tarafları olduğunu belirtmiş. Dansçılarından birine sağ gözüyle bile bakamadığını söylemiş. Dansçılarına artık dokunamadığından yakınmış. “Hiç kimseye ‘canım’, ‘balım’, ‘cicim’ diyemiyorsun” demiş.

Sevgili Serdar yanılıyor. Çapkınlık konusunda sabıkalı değilsen eşin sana güvenir. O zaman başka kadınlara bakışlarını hoş görür. İltifatlarını latife olarak değerlendirir. Kötü bir niyetin olmadığını bilir. Ama yıllardır yanında birbirinden güzel ve seksi mankenler, modellerle dolaşmış gece yaşantısıyla ünlü bir popçuysan… İşte o zaman senin için tek kural var. Dokunmak değil bakmak bile yasak!

Haberin Devamı

Dokunmak değil bakmak bile yasak

Gülşen her haliyle güzel

Pop müziğin en başarılı isimlerinden Gülşen, minyon ve son derece hoş, havalı kadındır. Kliplerinde makyajla olduğu kadar yakından da pürüzsüz teniyle doğal güzeldir. Gülşen 3 aylık hamile olduğunu müjdelemiş. “Anne olmak için şimdiden sabırsızlanıyorum” demiş. Eşi Ozan Çolakoğlu ile Bodrum’da deniz ve güneşin tadını çıkartıyormuş. Cennet Koyu’na demirleyen teknesinde meyve atıştırırken görüntülenmiş. Hamileliğinden dolayı göbeğinin belirginleştiği gözden kaçmamış.

Gülşen’i kutlamak gerek. Kariyerinin en verimli, en popüler döneminde çocuk sahibi olabilmek için mesleğine ara vermekten çekinmiyor. Hayatta ideallerinin peşinde koşmaya devam ediyor. Fotoğrafının çekilmesine, göbeği çıktı demelerine aldırış etmiyor. Yani kontrolü dışındaki boş işlerle uğraşmıyor. Tatilinin keyfini doya doya çıkartıyor. Çok da iyi ediyor. Teknedeyken kamaranın içine saklanmasına gerek yok. Gülşen her haliyle güzel!

Dokunmak değil bakmak bile yasak

Elini de öper ayağını da yıkar

Sabahların Sultanı Seda Sayan, bayramda sevgilisi Erkan Çelik’in elini öpmüş. Ünlü şarkıcı ve evlilik programları sunucusunun yeğeni de fotoğrafını çekmiş. “Halam Erkan Çelik’in elini öptü, harçlığı kaptı” notuyla sosyal medyada paylaşmış. Bunun üzerine Seda Sayan’ın takipçileri arasında büyük bir tartışma başlamış.

Haberin Devamı

Kimi bu hareketi aşağılayıcı bulmuş. Kimi bunun bir gelenek olduğunu savunmuş. Kimi de Seda’nın kendinden genç sevgilisinin elini öpmesiyle aklınca dalga geçmiş.

Bu olay bizdeki sosyal medyanın ne kadar rahatsız bir yer olduğunun son kanıtıdır. Bayramda işleri güçleri kalmamış, Seda’nın sevgilisinin elini öpmesini tartışıyorlar. Kadırgalı Aysel demişler ona. Elini de öper, ayağını da yıkar!

DİĞER YENİ YAZILAR