Bu kumaş iyi kumaş

‘Karagül’de Melek karakterini canlandıran Sebahat Kumaş, güzel olduğu kadar başarılı bir oyuncu. Daha önce ‘Adanalı’, ‘Öğretmen Kemal’ ve ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizilerinde rol aldı. Yeteneklerini iyi kullandı. Kendini göstermesini bildi. Sebahat sadece ekranda değil gerçek hayatta da kendini fark ettirme konusunda usta olduğunu kanıtlamış.

Bodrum tatili sırasında magazincilerin ilgisini çekmeyi başarmış. Önce muhabirlerin pusu kurduğu popüler bir sahile gitmiş. Dizideki rol arkadaşı Hilal Altınbilek’le bir locada güneşlenmiş. Bikinili görüntülenmemek için bulunduğu bölgenin raconuna uyup şezlongundan kalkarken pareosuna sarılmış. Sonra jet-ski’yle denize açılmış. Artistik hareketlerle şov yapmış. Karadakilerin tüm dikkatini üstüne toplamış. Daha ne yapsın?

Bodrum’daki paparazzilerin bir ünlüden beklediği her şeyi fazlasıyla yapmış. Jet-ski gösterisi de olayın bonusu olmuş. Helal olsun sana bu yollar Sebahat Kumaş. Söylemedi demeyin bu kumaş iyi kumaş!

Asıl Survivor adada değil karada

Survivor 2016 yarışmasını SMS oyların çoğunluğunu alan Atakan kazandı. Dominik Cumhuriyeti’nde ıssız bir adada 5 aya yakın süre devam eden amansız mücadele sona ermiş oldu. Çok da alışmıştık. Artık televizyonda ne izleyeceğiz bilemiyorum. ‘Survivor’ın bitmesiyle ekran da yaz tatiline girdi. Ancak Survivor’da yarışanlar için tatil başladı sayılmaz. Tropik bir adada bir avuç insan arasında verdikleri yaşam savaşı karadakinin yanında çocuk oyuncağı sayılır. Oyunları kazanmak için atladılar, zıpladılar, koştular, yüzdüler, nefes tükettiler. Kimi zaman başarılı oldular kimi zaman rakiplerine yenildiler. Karada öyle değil.

Haberin Devamı

Yaşam savaşı sokağa çıktığında başlıyor. Eve dönünceye kadar devam ediyor. Adadaki gibi güvende değilsin. Karada ne zaman, nerede, ne olacağı belli değil. Hele İstanbul gibi büyük kentlerde has bel kader yaşıyorsun. Trafiğe çıkmak bile son derece riskli. Seni şansından başka koruyan bir şey yok. Adadaki gibi ihtiyaçlarına koşan bir yapım ekibi yok. Her şeyle kendin uğraşmak zorundasın. Adadaki gibi incir çekirdeğini doldurmayan konularda tartışmaya vaktin yok. Başının çaresine bakmak durumundasın. Medeniyete döndük diye fazla sevinmesinler. Bu dünyada asıl ‘Survivor’ adada değil karada!

Haberin Devamı

Bye Bye ‘Watch’ Hello ‘Greentea’

Beren Saat’in reytinglerde bekleneni vermeyen ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’ dizisinden ayrılacağı söyleniyor. Ünlü oyuncunun Kösem Sultan’ın yaşlılık halini canlandırmak istemediği iddia ediliyor. Yeni ‘Kösem’ Nurgül Yeşilçay olacakmış. Yeşilçay’ın İngilizcesi ‘greentea’, Saat’in ise ‘watch.’ Biliyorsunuz diziyi yabancı pazarlara satmışlardı. Başroldeki değişimi uluslarası izleyicisinin anlayacağı dilden vermek doğru olur. New season. New Kösem. ‘Bye Bye Watch, Hello Greentea!”

DİĞER YENİ YAZILAR