Clinton çiftinin göstermelik evliliği

Bu pazar size Amerika’nın en ünlülerle ilgili en taze haberlerini kaynağından sunuyorum.

Clinton çiftinin göstermelik evliliği

ABD Başkan adayı Hillary Clinton seçimi kazanırsa daha önce iki dönem başkanlık yapmış eşi Bill ile birlikte ülkenin başına geçen ilk kadın olacak. Amerikalı seçmenler oy verecekleri adayın aile yaşantısına büyük önem verir. Hillary ile Bill’in evliliklerinin ise uzun süre önce bittiği ve iki tarafın kişisel çıkarları için boşanmadıkları söyleniyor. İkisinin Amerika’nın farklı eyaletlerinde olan evlerinde kaldıkları iddia ediliyor. Demokrat Parti’den aday olan Hillary ve eski başkan Bill Clinton’un göstermelik evliliği şimdilik devam ediyor!

Beyazperdeden ekrana transfer

Clinton çiftinin göstermelik evliliği

Hollywood’da televizyonda başlayıp sinemaya geçen oyuncular genelde ekrana tekrar dönmez. Alec Baldwin ise kuralları çiğnedi. Yıllar önce Knots Landing adlı bir TV dizisiyle ismini duyurdu. Sonra televizyonu bıraktı. Yeniden ekran döndü. Bu aralar da ‘The Match Game’ adlı bir yarışmanın yeni versiyonunu sunuyor. Beyazperdeden ekrana son transfer. Koyu Demokrat ve sıkı bir Trump karşıtı Alec Baldwin!

Haberin Devamı

Katie Holmes’un intikamı

Katie Holmes, 7 yıl evli kaldığı ve 2012 yılında boşandığı Hollywood’un en ünlü aktörlerinden Tom Cruise’dan ayrıldıktan sonra kimseyle birlikte görünmemişti.

Meğer son iki yıldır eski eşinin ‘Collateral’ adlı filmdeki rol arkadaşı siyahi oyuncu Jamie Fox ile büyük aşk yaşıyormuş.

İlişkilerini gizli tutmayı başaran çift geçen yıl aralarında nişanlan bile yapmış.

Yakında Hawaii’deki Hanalei Bay’de tropik ve romantik bir düğünle dünya evine girmeyi planlıyorlarmış.

Katie Holmes, Jackie Kennedy Onasis’i canlandırdığı yeni bir televizyon dizisinin setinde karnı hafif şişik görüntülenince hamile olduğuna dedikoduları çıkmış.

Doğruysa Tom Cruise’dan olan kızı Suri’ye kardeş geliyor demektir.

İşte buna da o zaman Katie Holmes’un intikamı denir!

DİĞER YENİ YAZILAR