Klima sandı Chole çarptı

Magazincilerin gözdesi olan Caner Erkin'in eski eşi Asena Atalay, yerini Chloe’ye mi kaptırdı?

Asena Atalay eski eşi futbolcu Caner Erkin ile evliyken magazincilerin gözdesiydi. Boşandıktan sonra bir televizyon kanalına magazin sunucusu oldu. Geçmişte kendi yaptıkları konuşulurdu. Şimdi ekranda başkalarınınkini anlatıyor. Asena geçtiğimiz hafta üşütüp evde hasta yatmış. Klima çarpmasından muzdarip olduğunu söylemiş. Programı onun yerine Serdar Ortaç’ın İrlandalı manken eşi Chloe Loughnan sunmuş. Chloe farklı aksanıyla o kadar beğenilmiş ki Asena’nın yerini alabilir deniliyor. Televizyon sektörü nankördür. Bir ara verirsin geri gelemezsin. Bugün varsın, yarın yoksun. İzleyici balık hafızalıdır. Kısa sürede unutur. Adını bile hatırlamaz. Başkası gelir, yerini alır. Söylentiler doğru çıkarsa Asena ekrana çıkanların ortak kaderini paylaşmış olacak. Daha yeni başladığı işini bir başkasına kaptıracak. Durumu onun açısından kısaca şöyle özetleyebiliriz. Klima sandı, Chloe çarptı!

Bodrum pehlivanı GORA

Cem Yılmaz farklı karakterleri canlandırdı. Örneğin, GORA filminde uzaylılar tarafından kaçırılan Antalyalı tüccar Arif’i oynadı. Şimdi ikincisini çekecekmiş. Bu arada ünlü komedyen tatile gittiği Bodrum, Bitez’de denize girdiğinde biri esmer, diğeri sarışın iki güzel hayranı tarafından göz hapsine alınmış. Maşallah o kadar çok kilo almış ki Kırkpınar pehlivanlarına benzemiş. Aradaki tek fark kispet yerine mayo giymiş olması.

Haberin Devamı

Taze ve uzun ömürlü ayakkabılar

Buzdolabı icat edilmemiş olsa halimiz haraptı. Özellikle yaz sıcağında buzdolapsız bir yaşam düşünmek imkansız. Yiyecekleri serinde saklıyor, tazeliklerini koruyor. Bunlar bilinen özellikleri. Bir de bilinmeyeni varmış. Onu da seksi şarkıcı Ebru Polat sayesinde öğrendik. Ebru tam bir ayakkabı hastasıymış. Sayısını bile bilmiyormuş. O kadar çok ayakkabısı varmış ki buzdolabına koymak zorunda kalıyormuş. İşte size ayakkabılarınızı taze tutup ömürlerini uzatmanın formülü. Buzdolabında saklayın...

DİĞER YENİ YAZILAR