Sosyetik, atletik ve artist bir kurt

Demet Akalın, son derece hırslı ve yetenekli bir kadın. Mankenliği bıraktı şarkıcılığa geçti ve çok başarılı oldu. Aşklarıyla, evliliğiyle, bebeğiyle sürekli gündemde kaldı. Eşi Okan Kurt ve kızları Hira ile sonunda mutluluğu yakaladı. Demet ayrıca zamanla kendisini olduğu kadar eşini de geliştirdi.

Öncelikle ona kesenin ağzını açmasını ve para harcamasını öğretti. Hatırı sayılır maaşlarla asistanlar, dadılar, yardımcılar tutturdu. Dünyaca ünlü markaların imzalarını taşıyan pahalı ciciler aldırdı. Eşinin hediyesi takılar, saatler, timsah derisi bavullara sarılıp pozlar verdi. Birbirinden lüks ve ihtişamlı araçlardan inmedi. Son olarak modaya uyup eşine, kızı, bakıcısı ve kendisi için Bodrum’daki bir sosyetik beach’de günlüğü 1.000 TL olan localardan kiralatmış. Demet işini biliyor.

Okan’ı fizik olarak da formunun zirvesine taşımış. Kış boyunca spor yaparak kaslanmasını sağlamış. İstediği kıvama gelince de yeni klibinde dövüşçü rolünde oynatmış. Daha ne yapsın? Karşınızda Demet Akalın’ın eseri: Sosyetik, atletik ve artist bir Kurt!

Haberin Devamı

Süslü ve bakımlı topçularımız

Ülkemizdeki futbolcuların hepsi kendilerine çok iyi bakıyor. Kondisyon ve kilo olarak değil. Dış görünümleri açısından. Koşamayan, kilolu olanları var. Ama saçı, başı düzgün olmayanı yok. Makyaj yapıp, parfüm bile sürüyor olabilirler. Hülya Avşar Türk sinemasında jön sıkıntısı olduğunu iddia etmişti. Yeşil sahalarımızda ise öyle bir sorun yok. Maşallah futbolcularımızın hepsi birer jön.

Maçlara sanki top oynamaya değil dizi veya film çekmeye hazır çıkıyorlar. Nedeni televizyon! Canlı yayında onları yakından gösteren kameralar. Durum böyle olunca kendilerini izleyen milyonlarca taraftara ekranda en yakışıklı halleriyle görünmek istiyorlar. Her biri kendine göre bir imaj seçiyor.

Saçlar taralı, boyalı, köpüklü, jöleli, spreyli oluyor. Vücutlar güllük gülistanlık dövmelerle kaplanıyor. Hırvatistan’dan gol yediğimiz anda Ozan Tufan’ın saçlarını düzeltiyor olmasının tepki çekmesi çok saçma. Ne yapsın çocuk? Dağınık mı bırakacaktı? Süslü ve bakımlı topçularımızla Euro 2016’da bakalım nereye kadar gidebileceğiz?

Haberin Devamı

Tıkla dokun Ebru’ya

Seksi popçu Ebru Polat’ın yeni şarkısı ‘Dokun Bana’ 10 gün içinde 1 milyon kişi tarafından izlenmiş. İnanılır gibi değil. Ebru iyidir, tatlıdır, hoştur ama şarkıcı olarak vasattır. Cazibesiyle, havasıyla, seksapalitesiyle durumu kurtarır. Herhangi bir şarkısının o kadar çok izlenmesi için sesinin veya melodinin güzelliği yetmeyebilir. Ancak baygın bakışları ve mini mini şortu sayesinde o rakamlara rahatça erişebilir.

‘Dokun Bana’ gerçekten 10 günde 1 milyon izleyici bulduysa, ‘Tıkla Dokun Ebru’ya’ deselerdi herhalde internet filan çökerdi!

DİĞER YENİ YAZILAR