Mutfakta tencere göbekte pencere

Sosyetik hanımlarımız modayı takip etmede inanılmaz derece başarılılar. Amerika ve Avrupalı hemcinslerinden bu konuda fersah fersah öndeler. Hatta Türk sosyetesindeki kadınlar dünya modasının öncüsü diyebiliriz. Yeni bir trend çıkar çıkmaz derhal benimseyip kendilerine uyguluyorlar. Bir giydiklerini bir daha giymekten de kaçınıyorlar.

Dünyaca ünlü yabancı bir yıldız olmadıkça başka biriyle aynı üst başla yakalanıp pişti olmak istemiyorlar. En ünlü en popüler en pahalı markaları fütursuzca kullanıyorlar. 2016 yaz modasını da çoktan kapmışlar. Göbeği açıkta bırakan bluz, gömlek ve elbiseler giymeye başlamışlar. ‘Göbekte pencere’ adını verdikleri bu akımın en çok yakıştığı isimler düz karınlarıyla dikkat çeken Yasemin Özilhan, Çağla Şikel, Ronit Gülcan ve Işıl Reçber’miş. Ben şahsen bu akımın daha yaygın olmasından yanayım. Sadece gergin karınları ve ince belleri olanların değil, kilolu ünlülerimiz de bu modaya uymaları halinde yaz sezonunun görsel açıdan daha eğlenceli geçeceğine inanıyorum. Ne demişler? Mutfakta tencere. Göbekte pencere!

Haberin Devamı

Nerdesin aşkım nerdesin Beren?

Kenan Doğulu’ya nasıl bir aşık olduğunu sormuşlar. “Çok duygusal ve romantiğim’’ demiş. Ünlü popçu “Aşkı her şeyin üstünde tutuyorum. Şaşkınlık derecesinde işime bağlıyım. Ama aşık olduğumda işimin önüne geçen bir empati dünyası serserisiyim” diye devam etmiş. Ne demek istediğini tam olarak anlamasam da sevdim.

‘Empati dünyası serserisi’ tanımlaması kulağa hoş geliyor. Keşke bu isimde yeni bir şarkı yapsa. Beren Saat ile evlendiğinde aşk sarhoşuydu. ‘Tencere Kapak’ diye bir parça bestelemişti. Tencere, kapaktan aşk şarkısı çıkartabilen bir sanatçı için empati dünyası serserisi diye bir parça yapmak çocuk oyuncağı olsa gerek. Röportajı sırasında Kenan’ın eşi Beren’den hiç söz etmemesi dikkat çekmiş. Görünen o ki Kenan, fazla yalnız bırakmaya gelmeyecek kadar aşkı seviyor. Hadise’nin şarkısındaki gibi… ‘’Nerdesin aşkım, nerdesin Beren, aşka geliyorum of ’’ deyip duruyor!

Yürürken bile defonu buluyorlar

Ünlü kadınlarımızı yaz aylarında mayo veya bikiniyle yakalanma korkusu sarıyor. Ağaç dallarına, bina damlarına saklanan muhabirlerin en biçimsiz pozlarını, fazla kilolarını görüntülemesinden çekiniyorlar. Bu yüzden magazincilerin kamp kurduğu Bodrum ve Çeşme’de tatile gitmiyorlar.

Haberin Devamı

Hatırlarsanız Hülya Avşar ve Gülben Ergen’in selülitleri uzun süre konuşulmuştu. Ama ünlüleri artık plajda, teknede, mayoyla filan yakalamalarına gerek kalmadı. Sokakta yürümeleri yetiyor. Örneğin; Bergüzar Korel yürüyüşe çıkmış. Hemen bacağının arkasındaki damarların şişkinliğini fark etmişler. ‘’Varis mi oldu?” demişler. Ne yaparsan yap kurtuluş yok. Yürürken bile defonu buluyorlar!

DİĞER YENİ YAZILAR