Survivor’da sigara krizi

Survivor’da sigara içen Damla, bu yarışmada enselenen ilk kişi oldu... Neyse ki olay tatlıya bağlandı...

Survivor’da yarışmacılardan birinin sigara içerken çekilmiş videosu sosyal medyaya bomba gibi düşmüş. Yapımcı Acun, sigara içen Damla’yı uyarmış. Damla da bir daha yapmayacağına söz vermiş. Olay böylece tatlıya bağlanmış. İyi güzel de Damla o tüttürdüğü sigarayı nereden ve kimden bulmuş? Herhalde yanında getirmedi. Çekim ekibinden aldıysa daha da kötü. Sonra o anın video görüntüsünü kim kaydetti? Issız adada kameralı cep telefonu olan yarışmacı mı var? Yoksa yapım ekibi sansasyon olsun diye özellikle mi çekti? Sosyal medyaya kim koydu?

Dünyadaki tüm Survivor yarışmalarına damgamızı vurduk. Adada sigara içerken enselenen ilk yarışmacı bizden çıktı.

Anne sözü dinlenir

46 yaşındaki Serdar Ortaç’ın annesi Nesrin Hanım oğlunun iki yıllık 24 yaşındaki manken eşi Chloe Lougnan sık sık tek başına yurt dışındaki defilelere gitmesine isyan etmiş. Serdar da "Annem haklı. Chloe’yi artık tek başına yurt dışına yollamayacağım" demiş. Nesrin Hanım acaba oğlunu kendinden 22 yaş küçük biriyle evlenirsen ileride başın ağrır dedi mi?

Haberin Devamı

Sultan Meryem in Hollywood

Survivor’da sigara krizi

Meryem Uzerli, Muhteşem Yüzyıl'da canlandırdığı Hürrem Sultan sayesinde o kadar meşhur oldu ki artık kendini kanıtlamasına gerek kalmadı. Meryem şimdi de Hollywood yolcusuymuş. Sevgilisiyle F1 yarışlarını izlemeye gittiği Monaco’da dünyaca ünlü Suudi Arabistanlı yapımcı Mohammed Al Turki’den film teklifi almış. Al Turki kendisine "Sultan Meryem" diye iltifatlar yağdırmış. Meryem'in hayranı olan Araplar buna çok sevinmiş.

DİĞER YENİ YAZILAR