Komşu komşu! Hu hu!

Tolgahan Sayışman akıllı bir oyuncu. Dizilerden kazandığı parayla ev alıyor. Hem de bizim buralarda değil Miami’lerde. Son aldığı evin dünyaca ünlü komşuları varmış. Seks kasetlerini piyasaya sürerek büyük şöhrete kavuşan Paris Hilton ve Kim Kardashian meğer bizim Tolga’nın komşularıymış. Ya da evi satan emlakçı öyle söyledi.

Paris ile Kim, Los Angeles’da yaşıyor. Elbette Miami’de de evleri olabilir. Tolga ile aynı muhitte bile olabilir. Ama ‘komşu’ demek için bunlar yetmez. Haber bana nedense hiç inandırıcı gelmedi. Hele bir Ekim ayı gelsin.

Tolga elinde birer kase aşureyle Kim ile Paris’in kapısına gitsin. ‘’Komşu, komşu! Hu, hu! Tolga geldi mi? Geldi Ne getirdi? Aşure’’ dedirtsin. O zaman tamam derim!

Murat ile Aslı: Yaygaracı aşıklar

Popçu Murat Boz bir televizyon programına konuk olarak katılmış. Canlı yayında oyuncu sevgilisi Aslı Enver’e çok aşık olduğunu itiraf etmiş. Hangi özelliğine aşık oldun diye sormuşlar. ‘’Aşk nedensiz bir şey. Ben çok seviyorum ve çok aşığım’’ demiş. Birkaç dakika sonra sevgilisi Aslı Enver sosyal medya hesabından aşk dolu bir paylaşım yaparak buna yanıt vermiş. Birlikte çekilmiş bir fotoğraflarını Instagram’a yüklemiş. Altına 3 kalp koyup ‘’Ben de seni Murat Boz’’ diye yazmış.

Haberin Devamı

Yeşilçam döneminin romantik Türk filmlerini özlemişim. Bu kadar aşk bana fazla geldi. Aşırı duygulandım. Gözlerim doldu. Ağlamak istiyorum. “Allah sevenleri ayırmasın’’ diye haykırmak istiyorum.

Murat ile Aslı’nın bu karşılıklı aşkına nazar değmesin diyorum. Suskun aşıklar vardı. Çaktırmadan birbirlerini severlerdi. Sessiz ve derinden giderlerdi. O eskidendi. Artık öyle değil. Devir değişti. Şimdi aşklarını tüm dünyaya bas bas bağırarak ilan ediyorlar. Ki duymayan kalmasın. Sahiplenildikleri bilinsin. İşte Murat ile Aslı. Yaygaracı aşıklar!

İki ayrı dünya: Demet ile Rihanna

Türkiş popstar Demet Akalın’ın dünyaca ünlü popstar Rihanna ile aynı elbiseyi giymesi büyük olay olmuş. Gucci marka elbiseyle Rihanna New York sokaklarında görüntülenmiş. Demet Akalın ise akabinde aynı elbiseyi sahneye çıktığında giymiş. Bunun üzerine hiçbir şeyi beğenmeyen her an ünlü birilerine saldırmak için tetikte bekleyen sosyal medyadaki mutsuz, huzursuz kitle Türkiş popstara ‘’Orijinal değil, seninki astarlı’’ diye takılmış.

Haberin Devamı

O da her zamanki gibi laf altında kalmamış. ‘’Destur! Komşunun kızıyla pişti olmadım. İyi bakın’’ diye eleştirileri yanıtlamış. Rihanna ile kendi fotoğrafını yanyana koyup ‘’Kime yakıştığı ortada!’’ diye yazmış.

Türkiş popstar haklı. İki ayrı dünya. Demet ile Rihanna. Birinin sokakta giydiğini öteki sahnede giyiyor. Biri ne giyse yakışıyor. Diğeri ne giyse sırıtıyor. Hangisine yakışıyor, hangisinde sırıtıyor? O size kalmış. Biliyorsunuz. Zevkler ve renkler tartışılmaz!

DİĞER YENİ YAZILAR