El Roman’lar: Üvey kızlarla üvey annenin savaşı

Rafet El Roman genç ve güzel eşi Ceren ile evlerini ayırmış. Ceren Türkiye’de, Rafet Almanya’da yaşıyormuş. İddiaya göre Ceren çocuk istiyormuş. Rafet buna yanaşmıyormuş. Yine iddiaya göre ünlü popçunun Tuğba Altıntop’tan olan Su ve Şevval adlı iki kızı Ceren ile anlaşamıyormuş. Doğrudur. Anlaşamazlar. Yaşları müsait değil.

En isyankar, en geçimsiz dönemlerini yaşıyorlar. Rafet’in kızlarından Su 18, Şevval ise 16 yaşında. Ünlü organizatör Atilla Kaplakarslan’ın kızı yani üvey anneleri Ceren ise 26 yaşında. Rafet Baba deseniz 46’sında. Anneleri Tuğba 39’unda. Kızlar, Ceren’i anneleri gibi değil rekabet içinde oldukları ablaları gibi görüyordur. Babalarının yanına yakıştıramıyorlardır. İkisini de huzursuz etmek için ellerinden geleni yapıyorlardır. Rafet’in ayrıca bir zamanlar çocuklarının dadısı olan Yeşim Eryıldırım’dan Edvan isimli 6 yaşında bir oğlu var. Ama o sorun değil. Erkek çocukları hele küçükken idare etmek kolaydır.

Bir dondurmaya iki oyuncağa kandırabilirsiniz. Ancak kızlar öyle değil. Hele ikisi bir arada olunca. İsterlerse insanı doğduğuna pişman ederler. Rafet El Roman’ın işi zor. Genç kızlarıyla genç eşinin arasında kalmış. ‘’Yandım Allah’’ deyip Almanya’ya kaçmış! El Roman’lar: Üvey kızlarla üvey annenin savaşı. Yakında sinemalarda!

Haberin Devamı

Olgun kadın sendromu

Gökçe Bahadır dizi sektörünün aranan isimlerinden biri. Ali Sunal ile kısa bir süre evli kaldı. ‘Yaprak Dökümü’ dizisinde Leyla karakterini canlandırdı. ‘Aramızda Kalsın’ ve ‘Hatırla Gönül’ dizilerinde başrol oynadı. Son olarak ‘Beyaz Gece’ adlı yeni bir dizide başrol oynayacakmış. Anlaşma yapılmış.

Ancak Gökçe’nin hayat vereceği Leyla Aydın karakteri kendisine bu dizide eşlik edecek rol arkadaşı Kadir Doğulu’nun yanında iddiaya göre fazla olgun durmuş. Bunun üzerine Gökçe’den vazgeçmişler.

Bu nasıl iş anlayan beri gelsin. Gökçe ile Kadir yaşıt. Her ikisi de 34 yaşında. Hadi diyelim Gökçe’nin senaryo gereği Kadir’in yanında daha genç göstermesi gerekiyor. Yapımcılar bunu önceden düşünemedi mi? Birlikteyken nasıl bir görüntü vereceklerini kestiremedi mi? Sanki bunlar Bollywood’dan geliyor da fotoğraflarındaki gibi çıkmadılar. Güzel, hoş kadın Gökçe Bahadır, ‘Olgun Kadın Sendromu’ kurbanı olmuş!

Haberin Devamı

Kalpli emojiler

Gülben Ergen, 2 yıl önce evlendiği eşine Instagram’dan gönderilen 3 kalp emojili mesajı farketmiş ve anında önlemini almış. Mesajın sahibi Esra Nur Ertürk adlı genç ve güzel model tepkiler üzerine hesabını kilitlemek zorunda kalmış. Eskiden ebevynler için ‘’kızını dövmeyen dizini döver’’ derlerdi.

Derken sosyal medya hayatımıza girdi. Artık eşler, sevgililer için ‘’Yabancılardan gelen kalpli emojileri müdahale etmeyen başını duvara vurur’’ diyorlar!

DİĞER YENİ YAZILAR