Mega baba Tarkan baba

Tarkan dünya evine girdikten sonra medyatik açıdan eskisine nazaran açıldı. Artık magazincilerden köşe bucak kaçmıyor. Onlarla medeni bir şekilde konuşuyor, açıklamalar yapıyor. Örneğin evliliğiyle ilgili söylentilere yanıt veriyor. Kameralara gülümseyerek yüzüğünü gösteriyor. “Benim mutlu olmaya hakkım yok mu?’’ diye soruyor. Eşinin henüz hamile olmadığını ancak ilerde çocuk sahibi olmayı arzuladıklarını söylüyor. ‘’Baba olmayı istiyorum’’ diye haykırıyor.

Çok merak ediyorum. Megastar bakalım eşi ile birlikte hiç röportaj verecek mi? Röportajdan da vazgeçtim. Almanya’daki düğünlerinde basına dağıtılan fotoğraflarından sonra eşi Pınar Dilek ile elele, kolkola herhangi bir yerde görülecek mi? Tarkan’ın mutlu olmaya elbette hakkı var. Ama baba olabilmesi için bir gayret gerekiyor. Eşler ne kadar sık beraber olursa çocuk sahibi olma şansları o kadar artıyor. Tarkan, 31 yaşındaki Duisburg’lu eşi Pınar’ı mümkün olduğunca yanından ayırmamalı. Yaş gelmiş kırk dörde. Çok da geç kalmasınlar. Bekliyoruz artık yakında. Mega Baba Tarkan Baba!

Haberin Devamı

Janti bir öpücük

Murat Boz yeni albümü Janti’nin ilk konserini 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında vermiş. Kendisinden sonra televizyondaki ses yarışmasının jürisinde koltuk komşusu olan şarkıcı Hadise, seksi kostümü ve elinde Türk bayrağıyla sahneye çıkmış. ‘’Bugün gençlik bayramı ve ben kendimi 17 yaşında hissediyorum’’ deyip Murat’ı tekrar sahneye davet etmiş. Birlikte ‘’Haydi Deli Oğlan’’ isimli şarkıyı söylemişler. Murat’ın ‘’Hadi kızı öp bakalım’’ nakaratında Hadise’yi yanağından kibarca öpmesi büyük olay olmuş. İki popçu uzun süre alkışlanmış. İzleyiciler kendilerini bayramın, etraftaki kalabalığın coşkusuna kaptırmış olmalı.

Yoksa yakında oyuncu sevgilisiyle evleneceği iddia edilen Murat Boz’un, Hadise’nin yanağına kondurduğu öpücüğün heyecan meyecan verici bir tarafı yok. Hatta öpücük demek bile abartılı olur. Olsa olsa buna ‘janti bir öpücük’ denir!

Zinhar Fatmagül Sultan

‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’ bir türlü bekleneni vermedi. Ancak yapımcılar uyanık davrandı. Yayıncı kanaldan parayı peşin aldı. Diziyi dış pazarlara sattı. Önümüzdeki sezonu garanti altına aldı. Bu arada reyting çırpınışları devam ediyor. Kösem Sultan’ı canlandıran Beren Saat’in oğlu 4. Murad için Engin Akyürek’i düşünmüşler. Beren buna karşı çıkmış. ‘Fatmagül’ün Suçu Ne’ dizisinde eşini oynadığı birinin annesi rolünde olmanın inandırıcı olmayacağını savunmuş. “Öyle olursa ben yokum” demiş. Beren’in kafasını taktığı şeye bakın.

Haberin Devamı

Fatmagül’ün yengesi Hürrem’de oluyor da kocası niye olmasın? İsmini de değiştirirler. Belki bu sefer tutar. Lakin Hürrem Sultan gider. Zinhar Fatmagül Sultan gelir!

DİĞER YENİ YAZILAR