Business class love

Meryem Uzerli, 4 ay önce uçakta business-class’da tanıştığı sevgilisiyle ilişkilerinin 4’üncü ayını Paris yolunda yine business class’da kutladı!

Meryem Uzerli, aşkı yerde ararken kelimenin tam anlamıyla gökte bulmuş.

Bundan 4 ay kadar önce Almanya dönüşü uçakta business-class’da tanıştığı yeni sevgilisiyle birlikte olmaktan çok mutluymuş.

Hatta geçen hafta ilişkilerinin 4’üncü ayını bu kez Paris’e giderken uçakta ve yine business class’da şampanya içerek romantik bir şekilde kutlamışlar.

Duygulanmadım desem yalan olur.

Her çifte ilişkilerinin 4’üncü ayını kutlamak nasip olmaz.

Çoğunun aklına bile gelmez.

Çünkü bir anlam ifade etmez.

Business class love

Yıl yerine ay hesabıyla yapılan kutlamalar beklentinin uzun olmadığını gösterir.

Meryem ile sevgilisi “İnanılır gibi değil. 4 ay olmuş. Nasıl da başardık?” diyerek kadeh tokuşturmuşlar gibi bir durum ortaya çıkmış.

Hem de 10 bin metre yükseklikte ve business class konforunda. Zaten ekonomi sınıfının sıkışıklığında zor olurdu. Hürrem Sultan rolü sonrası umduğunu bulamayan Meryem şanslı kadın.

Haberin Devamı

Tek başına dünyaya getirdiği çocuğuyla yaşıyordu.

İçinden “Gökyüzünde Yalnız Gezen Yıldızlar”ı söylüyordu.

Şimdi “Business Class Love” diye yepyeni bir ilişki yaşıyor!

Kalçanın orijinali makbul

Beşiktaş’ın Sırp futbolcusu Dusko Tosic’in şarkıcı eşi Jelena Karleusa inanılımaz çarpıcı bir fiziğe sahip. Vücudunun hatları kalemle çizilmiş gibi.

İki kız çocuğu annesi ve 37 yaşında olmasına rağmen gençlere taş çıkartıyor. İncecik beli dünyaca ünlü Amerikalı burlesk dansçı Dita Von Teese’e benziyor. Jelena estetik yaptırdığı iddialarını yanıtlamış.

Business class love

Poposuna silikon taktırdığını şiddetle reddetmiş. “Tamam dudak ve memelerimde silikon var. Ama popom, kalçam orijinal. Hiçbir estetik yok!” diye konuya açıklık getirmiş.

Kadınlar gerçekten çok tuhaf. Ne zaman, ne konuda hassasiyet göstereceklerini kestirmek çok zor. Örneğin Jelena, dudak ve memelerinde silikonlu olduğunu kabul ediyor. Ama poposunun estetiksiz olduğunu savunuyor. O da silikonlu olsa ne farkeder diye düşünmeyin.

Demek ki kalçanın orijinali makbul!

Haberin Devamı

Son pişmanlık fayda etmez.

DİĞER YENİ YAZILAR